Menu 

Sve ste probali, skupe tretmane, maske, ali vaša kosa je i dalje suva i ispucala? Spas potražite u maslinovom ulju koje će preporoditi vašu kosu.

Ovaj tretman za kosu, koji možete napraviti u sopstvenom domu, bez velikih količina novca, učiniće vašu kosu zdravijom, mekšom i čistijom. Maslinovo ulje neguje i poboljšava jačinu i elastičnost dlake. Ovaj jednostavni tretman poboljšaće vam zdravlje i redukovati stres.

spas za oštećenu kosu

Sve što vam je potrebno:

½ šolje maslinovog ulja (dovoljno za dva tretmana)

5 kapi eteričnog ulja tamjana ( ili nekog drugog po želji)

Plastična kesa koja vam može stati na glavu

Postupak – Maslinovo ulje stavite u teglicu, dodajte eterična ulja, teglicu zatvorite i dobro promućkajte da se sva svojstva ulja otpuste. Ostavite teglicu da stoji na mračnom i hladnom mestu 24 časa i promućkajte još jednom pre upotrebe.

Kosu pokvasite toplom vodom, a zatim među dlanovima zgrejte jednu kašiku ulja i masirajte vlasište i kosu, ponavljajte postupak dok ceo skalp nije namazan ovim uljem. Na kraju ulje nanesite na krajeve kose, kosu zapakujte u plastičnu kesu i ostavite tako najmanje pola sata.

Nakon toga kosu operite šamponom kao i obično. Obećavamo vam da će rezultat biti više nego sjajan. Pronađite još prirodnih tretmana za vašu kosu “Kućni tretmani za vašu kosu”.

Piši!
Širi dalje!
7 komentara
 1. AHTkosa

  Takodje koristim maslinovo ulje u kombinaciji sa kokosovim i ricinusovim. Kosa mi je nikad bolja, a kako je bila krenula da opada i u kojoj kolcini, bila sam se uplasila da cu ostati bez nje.

 2. Vera Vukelić

  super , isprobano !

 3. Agnes Nikolic

  Ja stavljam cesto,i jako je dobra za kosu……vec godinama

 4. Lidija Krstic

  Zasto ne. maslinovo uljeeeee?????

 5. Dubravka Balač Ex Jung

  SLAVICA STOJANOVIĆ-zašto ne nikako maslinovo ulje?

 6. Slavica Stojanović

  ne nikako maslinovo ulje

 7. Veca Vestica

  Da probam…

Napišite komentar

Zdravlje

Nekada su se žene razbuđivale i negovale umivanjem prolećnim cvećem. Jutro su dočekivale nasmešene i rumene. Upijte proleće celim telom – napravite kupku od sezonskog cveća. Piši!