Menu 

Ceo život slušamo da smeđe i crno ne idu, da bi cipele i torba trebalo da budu u istoj boji… Mi vam savetujemo da slobodno kršite neka pravila, koja će vas učiniti mlađom i mršavijom.

Slobodno uparite mornarsko plavu sa crnom, ukoliko plava nije previše tamna. Plava jakna na crne hlače, sa nekom svetlom košuljom ili majicom izgledaće šik i mladalački.

To da nikako ne bi trebalo da mešate različite desene su priče za malu decu. Slobodno kombinujte košulju sa tačkicama sa suknjom na cvetove. Izgledaćete smelo. Pazite samo da vam jedan odevni predmet bude upadljiviji od drugog.

Obline nećete sakriti time što ćete nositi široku odeću, naprotiv! Široka garderoba učiniće vas još širom. Slobodno nosite uže komade, samo pripazite da vam se ništa ne „preliva“ preko rubova.

Torba i cipele NE MORAJU biti u istoj nijansi!

Horizontalne linije mogu vas vizuelno učiniti širima, ali ako su linije u sličnim nijansama, među kojima nema prevelikog kontrasta slobodno ih obucite.

Modna pravila su tu da se krše!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dokazano je da aromaterapija može pozitivno da utiče na mnoga stanja i da ubrza proces ozdravljenja, opusti, smiri, uspava. U poslednje vreme se mnogo priča o aromaterapiji sa mirisom narandže koja je prema nekim...