Menu 

Nova godina nam je uveliko zakucala na vrata, a mi treba da je dočekamo raširenih ruku i sa stilom. Donosimo vam nekoliko ideja u zadnji čas koje će vašu zabavu za doček Nove godine učiniti nezaboravnom.

Organizujete zabavu za doček Nove godine u svom domu i plašite se da ne bude monotona i dosadna? Mi vam donosimo nekoliko sjajnih ideja koje će vašu zabavu učiniti potpuno drugačijom od svih, prilagođenu svim uzrastima i više nego zabavnu.

1. Za početak prigrlite neki od novogodišnjih običaja koji se praktikuju u zemljama širom sveta. U Španiji, tačno u ponoć svi moraju progutati 12 zrna grožđa za zdravlje i sreću tokom cele godine. Pripremite grožđe i primenite ovaj običaj i na vašoj zabavi. Više o tome pročitajte u tekstu “Neobični novogodišnji običaji”.

dreamstime_s_14647222

2. Nabavite više satova i namestite ih po različitim vremenskim zonama pa odbrojavajte do ponoći više puta. To će sigurno biti zabavno.

3. Organizujte zabavne igre. Na primer, recite svim gostima da sa sobom ponesu fotografije kad su bili deca, fotografije stavite u jednu posudu pa kasnije pogađajte ko je na slici.

4. Zabavne grickalice. Pored standardnih grickalica pokušajte napraviti nešto novo. Možete napraviti male sendviče od slanih pereca, između kojih ćete namazati puter od kikirikija pa ih kasnije umočiti u otopljenu čokoladu.

5. Novogodišnje odluke. Organizujte igru da svako od gostiju na papir napiše jednu novogodišnju odluku pa vi kasnije pogađate koja je to odluka. Ima li išta zabavnije od izgovaranja svojih novogodišnjih odluka pred puno ljudi?

dreamstime_s_71525

6. Napravite pizzu. Ako imate šaroliko društvo na dočeku, uključujući decu i starije ljude, najbolji izbor za hranu biće pizza. Napravite razne vrste pizza sa različitim nadevima i sigurno nećete pogrešiti.

7. Kokteli. Ako želite napraviti nešto šik i drugačije, šampanjac u ponoć napravite jedinstvenim tako da u svaku čašu stavite nekoliko zrna nara.

dreamstime_s_490908

8. Izbegavajte dekoracijju na stolovima. Zaboravite na glomazne, cvetne ukrase na stolovima koji će predstavljati samo smetnju. Neke atmosfera bude opuštena, pa umesto dekoracije nabavite male rođendanske trubice, kapice, vesele salvete i konfete.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ako je vjerovati istraživanjima placebo spavanje zaista djeluje. Ako samo dovoljno čvrsto vjerujete da ste se naspavali to popravlja funkciju mozga i čini vam se da ste odmorni. Piši! Širi dalje!