Menu 

Knjige vam mogu popraviti raspoloženje, definitivno, bolje od TV-a i interneta. Za vas smo izabrali nekoliko književnih dela, koja će vam naterati suze na oči.

Teri Pračet

Jedan od najzabavniji pisaca današnjice. Njegove knjige mnogi navode kao najzabavnije i najsmešnije koje su ikada pročitali. Nećete pogrešiti ako uzmete: „Jednakost rituala“, „Čudotvorac“, „Sestre po metli“, …

Daglas Adams

„Autostoperski vodič kroz Galaksiju“ stoji redovno na listama top humorističkih knjiga. Ovo je jedna od najčitanijih i najpopularnijih SF komedija. Iako je nastala davne 1977. do danas je oraspoložila na hiljade i hiljade ljudi svojim britkim humorom, neobičnim dosetkama, luckastim pogledom na svet.

Branislav Nušić

„Autobiografija“ je urnebesno smešan prikaz života jednog živahnog dečaka. Od prve ljubavi do vrlo smešnih opisa školskih doživljaja i učitelja. Ova knjiga će vas vratiti u detinjstvo, kada su jednostavne stvari bile tako zabavne.

Alan Ford

Stripovi italijanskog autora Maksa Bunkera na prostoru bivše Jugoslavije su i dan danas vrlo popularni. Gotovo da nema osobe, koja nije u svojim rukama držala bar jedan primjerak priče o legendarnoj TNT grupi. (Više o Alanu Fordu pročitajte ovdje)

Šta mislite o našoj mini listi? Da li vi imate neke knjige koje su vas nasmejale do suza? Koje su vam omiljene?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar