Menu 

Poslednjih godina pisanje knjiga je veoma popularno među domaćim i među svetskim zvezdama. Bilo da se radi o beletristici ili autobiografskim knjigama zvezde su se uveliko bacile na pisanje.

S rastom popularnosti kulinarskih emisija i uopšte gastronomije brojne zvezde i zvezdice su odlučile da se javno pohvale svojim kulinarskim umećem i to kroz objavljivanje sopstvenih recepata u kuvaricama.

Gvinet Paltrou je naišla na osude da nije sama pisala knjigu, što je ona oštro demantovala

Mi vam danas donosimo listu od četiri kuvarice koje su u svetu imale najbolju “prođu”.

Eva Longoria, popularna glumica objavila je knjigu teksaških i meksičkih recepata pod nazivom Eva’s Kitchen. Eva je odrasla na farmi u Teksasu i veoma dobro zna šta je kuvanje s ljubavlju, za porodicu.

Ovom knjigom Eva je htela da oda počast svojoj tetki Elsi, koja se bavila keteringom

Gvinet Paltrou je izdala prvu kuvaricu  My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness ( Ćerka svoga oca: Ukusni, jednostavni recepti koji slave porodicu i zajedništvo) sa jelima čistih ukusa uglavnom za vegane i vegetarijance. Ovime je odala počast svom pokojnom ocu koje je voleo kuvanje. Kasnije je izdala još jednu knjigu pod nazivom It’s all good.

Zvezde su pokazale da znaju kuvati, neke uz pomoć profesionalaca, a neke same

Kako se hrane i kuvaju rok zvezde u svojoj knjizi  If It Makes You Healthy: More Than 100 Delicious Recipes Inspired by the Seasons (Ako vas čini zdravima: Više od 100 ukusnih recepata inspirisanih godišnjim dobima) podelila je Šeril Krou, poznata kantautorka.

Ona je u saradnji sa kuvarom Čak Vajtom i nutricionistom objavila mnoge zdrave recepte i savete.

Ališa Silverstone, poznata glumica je s druge strane objavila knjigu The Kind Diet: A Simple Guide to Feeling Great, Losing Weight, and Saving the Planet (Pristojna dijeta: Jednostavan vodič kako se osećati izvrsno, gubiti kilograme i spašavati Zemlju) koja je 2009. godina bila bestseler, kojom pomaže ljudima kako da pređu na vegansku ishranu.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar