Menu 

Kupovina poklona sama po sebi može biti poprilično težak posao, ali kupovina poklona voljenom muškarcu, za Dan zaljubljeni može biti još teži. Ali, mi smo u da vam pomognemo da pronađete savršen poklon za Dan zaljubljenih.

Nije važno da li ćete vašem muškarcu pokloniti nešto klasično poputa jagoda umočenih u čokoladu ili će vaš poklon biti ličniji, važno je da to što poklanjate ima sentimentlnu vrednost i pokaže šta zaista osećate prema vašem muškarcu.

Klasični pokloni

poklon za valentinovo

Skuvajte mu večeru. Iskoristite sve čari one stare izreke „ljubav ide kroz želudac“. Nije važno da li ćete spremiti večeru od tri sleda ili ćete se posvetiti samo desertu, važno je da date sve od sebe i pokažete pažnju.

Šta možete uraditi:

  • Ispecite mu omiljene keksiće, zapakujte zajedno sa lepom čestitkom.
  • Sa čokoladom ne možete pogrešiti, napravite klasične braunise, sufle ili umočite sveže jagode u otopljenu čokoladu.
  • Napravite romantičnu večeru od jela koja on najviše vole sa malo romantične note (Prženi krompirići, bogati odrezak, špargle umotane u hrskavu slaninu…)

Snimite mu CD. Napravite plejlistu pesama koje su od značaja za vas i razvoj vaše veze. CD zapakujte u ukrasni papir i napišite redosled pesama kao i ono na šta vas svaka pesma asocira.

Napišite mu pesmu ili ljubavno pismo. Nažalost sve je manje onih koji pišu rukom pisane romantične poruke, zamenili smo ih mejlovima, SMS porukama i porukama na socijalnim mrežama. Ništa od ovog se ne računa kad je u pitanju Dan zaljubljenih. Kupite lepu kovertu i na satromodan način, rukom, napišite ljubavno pismo ili pesmu. To nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Kupite mu parfem koji vam se sviđa. Parfem ili afteršejv je klasični poklon s kojim idete na sigurno. Obratite pažnju na parfem koji inače koristi i pripazite da miris koji ste mu vi odabrali nije previše drugačiji. Muškarci vole rutinu.

Složite poklon korpu. Ako ne želite da poklonite samo jedan poklon složite mu korpu sa njegovim omiljenim slatkišima, grickalicama i pićima.

Tematski pokloni

knjižica

Knjige. Ako vaša jača polovina voli čitati, knjige su uvek sjajan poklon s kojim ne možete promašiti. Kupite mu knjigu o kojoj danima priča, drugi deo knjige kojom je bio oduševljen ili knjigu po kojoj je snimljen njegov omiljeni film.

Muzika. Ako vam je dečko s druge strane zaljubljenik u muziku, nove slušalice, iPod ili novi plejer za automobil su uvek odličan izbor.

Video igrice. Iako možda ne odobravate njegovu zaluđenost igricama, neka Valentinovo bude izuzetak kada ćete podržati njegov hobi. Kupite mu najnoviju igricu za njegovu konzolu, ali se dobro informišite da li je njegova konzola podržava i da li je već ima.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar