Menu 

Ako vas muče jake glavobolje uzrokovane alergijama, onda imamo pravu stvar za vas. Napravite lekovitu so za pročišćavanje sinusa i rešite se muka bez gutanja velikih količina analgetika.

Pročišćavanje sinusa može biti od velike pomoći kad su u pitanju simptomi alergija jer na taj način bukvalno ispirate sve alergene koji iritiraju nozdrve i izazivaju neugodne simptome. Ispiranje se može vršiti na više različitih načina, pomoću neti posude i pomoću posebnog pribora koga možete pronaći u većini apoteka.

Da bi ispiranje sinusa bilo što bolje i efektnije važno je da rastvor kojim ispirate sinuse bude prepun lekovitih svojstava, a to ćete dobiti ako ga napravite pomoću posebne mešavine koju smo za vas pronašli na Healthstartsinthekitchen blogu.

Potrebni sastojci i pribor:

  • ½ šolje morske soli
  • ½ šolje sode bikarbone
  • Pribor za ispiranje sinusa
  • Filtrirana ili destilovana voda

bočica

Morsku so i sodu bikarbonu pomešajte i čuvajte u staklenoj teglici, a za svako ispiranje koristite oko ½ kašičice koju ćete rastvoriti u toploj filtriranoj vodi, ohladiti je na sobnu temperaturu pa sinuse ispirati prema uputstvu na neti psudi ili nekom drugom priboru.

Na ovaj način sinuse ispirajte nekoliko puta u toku nedelje i primetićete neverovatno olakšanje.

Sviđa nam se
Autor
So za pročišćenje sinusa
Datum
Ime
So i soda bikarbona za pročišćavanje sinusa
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

video

Način ovog tate na koji veže rep svojoj mezimici je više nego poseban. On za te svrhe koristi ni manje ni više nego usisivač. Pogledajte! Piši! Širi dalje!