Menu 

Sigurni smo da ne postoji žena koja bar jednom u životu nije imala “loš dan za kosu”. To su oni dani kada šta god pokušate uraditi sa kosom, kako god planirate namestiti frizuru jednostavno ne uspete. Mi vam donosimo nekoliko korisnih trikova pomoću kojih ćete rešiti gotovo svaki problem sa frizurom.

Naelektrisana kosa. Ovo je najveći problem zimi. Najbolje rešenje za ovaj problem jeste da jednom nedeljno na kosu nanosite revitalizirajuće maske ili da regenerator na kosi držite nešto duže bez obzira što na pakovanju piše da ga odmah isperete.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Masna kosa. Ako imate problem sa kosom koja se previše masti, a nemate vremena da je perete baš svaki dan, što na kraju krajeva ni nije dobro za kosu. Za te slučajeve uvek je pri ruci dobro imati dobar šampon za suvo pranje. Jednostavno ga nanesite na koren dlake, dobro utrljajte prstima ostavite minut-dva da upije višak ulja i raščešljajte.

Slepljena kosa pod kapom. Rešenje za ovaj problem je više nego jednostavno, a to je da kosu ispod kape uvek nameštate suprotno od onoga kako želite da stoji.

Neposlušne šiške. Svi koji odluče odseći šike treba da budu spremni na period kada one neće biti previše poslušne, kada izrastu, prekratke su da bi ih stavili iza uha, a predugačke da bi ih nosili na čelu. Najjednostavnije rešenje su male šnalice kojima ćete podići šiške na vrh glave ili ćete ih zakačiti sa strane.

Kosa bez volumena. Figaro ili pegla za kosu su najbolji načini da kosa trenutno dobije na volumenu. Ako nemate peglu ili figaro, onda na kosu nanesite sprej za volumen, našpricajte na koren i prođite prstima da je podignete od korena.

Izrast. Ako niste imali vremena da se ofarbate, a izrast je poprilično veliki zamaskiraćete ga takođe volumenom. Napravte brzinske lokne i niko neće primetiti vaš izrast. Na valovitoj kosi izrast se mnogo manje primeti nego na ravnoj.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mezoterapija se dugi niz godina praktikuje u Francuskoj kao jedan od efikasnijih tretmana za gubitak kilograma, ali je u ostatku sveta postala tek nedavno. Ako razmišljate da smršate na ovaj način evo...