Menu 

Cvetni print je preuzeo modne, ali i enterijerske trendove. Biće apsolutni vladalac ovog leta. Pogledajte kako da osvežite svoj dom trendi cvetnim uzorcima.

Mnogo je suptilnih načina da prigrlite cvetni print i da ga lako uklopite u svoj kućni dekor. Donosimo vam nekoliko predloga.

Cvetni print na tapetama

Vratile su se i to lepše nego ikada. Nema potrebe da sve zidove oblepite tapetama, dovoljno je da jedan deo zida ili kutak u domu ukrasite da cvetnim printom. Ukoliko vam je soba manja, izbegavajte sitne, preguste uzorke, rađe birajte tapete sa nekoliko krupnih cvetova.

Nameštaj

Samo jedna stolica može da promeni celu prostoriju ukoliko je ukrašena “odvažnim” printom. (Nameštaj možete i dekupažirati, o tome smo već pisali). Glavni savet je: ukoliko je komad nameštaja veći, cvetni print mora biti sitniji. Izbegavajte nabore i presvetle tonove cveća. Ne želite da se vratite u 90-te.

cvetni print

Podovi

Ako volite veće uzorke, ali sa manje detalja ukrasite podove tepisima sa velikim cvetovima. U tom slučaju savetujemo da ostatak sobe bude minimalistički uređen. Možete dodati još samo jedan komad tapete ili stavitie sliku na zid sa motivima cveća.

Cvetni print i detalji

Dom možete osvežiti i sa jastucima sa divnim cvetovima i ne plašite se da ih stavite uz prugice ili geometrijske oblike. Kombinujte dok ne nađete savršenu šemu, koja se vama dopada. A spavaću sobu ukrasite posteljinom sa velikim cvetnim printom. Mislite na romantiku, na retro štih, na proleće, leto, voće, na sve što vas može inspirisati i sami ćete lako primeniti ove ideje.

Kako vam se dopada? Da li ste se već vratili tapetama? Šta mislite o ovom “povratnom” trendu?

 

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar