Menu 

Ma koliko ih mnogi kudili i smatrali suvišnima i nepotrebnima, pametni telefoni nam zaista mogu biti od velike pomoći. Pronašli smo najbolje aplikacije za organizaciju života i životnog prostora.

Kao i sve ostalo ukoliko se razumno koriste, pametni telefoni uvelike nam mogu poboljšati kvalitet života i rasteretiti nas oko sitnica za koje inače nemamo vremena. Na tržištu postoji mnogo aplikacija koje mogu pomoći pri organizaciji i i uštedi vremena. Jedne nam govore kad je nema gužve na cestama, druge kako da sredimo ormar, mi vam predstavljamo neke od najboljih.

By: bark

By: bark

Organizacija finansija

Aplikacija Mint uz pomoć informacija iz vaše banke, investicija, poseda i svega ostalog što unesete vam daje realnu sliku stanja vaše trenutne finansijske situacije. On barata vašim budžetom na način da vam vaše stanje pokazuje uz pomoć tabela i grafikona. Pokazuje vam kolika su vam prekoračenja i ostalo. Ova aplikacija je namnjena za iPhone i android korisnike i potpuno je besplatna.

Vreme za porodicu

Nažalost, radno vreme se više ne završava u 3 poslepodne, nemaju svi svaki vikend slobodan i mnogima je potrebana pomoć da se organizuju i provedu vreme sa svojim porodicama. Cozi je aplikacija koja će vam u tome pomoći kao niko do sad. U nju unosite sve svoje poslovne obaveze, liste za kupovinu namirnica pa čak i planiranje obroka. Obaveštava vas kad je vreme za porodicu. Jedini nedostatak je manjak privatnosti i cela porodica koristi jednu šifru i korisničko ime, tako da deca mogu na listu za kupovinu dodavati ili oduzimati šta žele. Aplikaciju podržavaju iPhone, android i Blacberry i takođe je besplatna.

Organizacija ormara

Stylebook aplikacija će vam pomoći da svoj ormar dovedete u red. Jednostavno unesete fotografije svog ormara, a aplikacija vam ponudi mogućnosti. Kao da to nije dovoljno ova korisna aplikacija može da uprati koliko često nosite neki odevni predmet i pomaže vam da određene komade lakše nađete. Imate pristup čak i statistici, šta najčešće nosite, koja je vrednost vaše garderobe. .. Ako vam je previše da unosite svaki komad garderobe, unesite samo ono što najčešće nosite ili samo garderobu za izlaske. Aplikacija je namenjena samo za iPhone, a košta oko 3 evra.

Organizacija organizacije

The reQuall aplikacija je jedna od najboljih kad je u pitanju organizacija vremena i svakodnevnih obaveza. Upozorava vas na sve što treba da obavite, obaveštava vas da li je u blizini neka prodavnica koja vam treba ili kad saobraćaj nije preterano gust. Dostupna je za android, iPhone i Blackberry korisnike.

Ma koliko mogu biti veoma korisni, pametni telefoni i tableti veoma jednostavno mogu prerasti u ovisnost. Korstite ih onda kada su vam zaista potrebni, neka vam olakšaju život umesto što će vas odvajati od prijatelja i „vanjskog sveta“. Saznajte “Da li ste ovisni o smartfonu?”

 

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Darijan

    sve je ovo dobro samo ova zadnja ne postoji :(

Napišite komentar