Menu 

Za predstojeće praznike, slave i zabave jednostavno morate pokušati napraviti ove fenomenalne čokoladne praline koje će vaše goste ostaviti bez teksta svojim bogatim ukusom. Kao stvorene su za zabave sa više ljudi, ukusne i utešne.

Sa čokoladnim pralinama, kolačima i bombonima jednostavno ne možete pogrešiti i rizik je minimalan. Ovih dana isprobajte ove čokoladne praline za koje smo recept pronašli na Iheartnaptime blogu.

Potrebni sastojci:

praline

Ispecite kolačiće prema receptu koji smo vam pronašli i ostavite da se u potpunosti ohlade. Kad su se ohladili stavite kolačiće u posudu i izmrvite ig rukama, dodajte krem sir pa sve dobro imešajte da dobijete jednočičnu smesu.

Od smese oblikujte kuglice, stavljajte ih na masni papir pa spremite u frižider na pola sata da se stisnu.

Tamnu čokoladu otopite na pari, pa ohlađene i čvrste kuglice umačite u otopljenu čokoladu i slažite na msni papir. Praline možete posudti šarenim mrvicama ili izmrvljenim šarenim bombonima. Spremite ih u frižider do posluživanja.

Recept
Ime Recepta
Fenomenalne čokoladne praline
Objavljen
Vreme Pripreme
Vreme Kuvanja
Ukupno Vreme
Rangirano
4 Based on 17 Review(s)
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Osećate li da ste pod stresom, da ste probili sve svoje limite? Dozvolite sebi trenutak da pronađete dublji smisao unutrašnje sreće. Meditirajte. Piši! Širi dalje!