Menu 

Svaka žena bi u ormaru trebalo da ima par farmerica u kojima izgleda mršavije, u kojima joj zadnjica izgleda privlačno, a noge dugačko. Donosimo vam nekoliko vaoma važnih saveta za kupovinu savršenih farmerica.

Veoma je važno da pre kupovine znate koja vrsta farmerica pristaje vašem telu i koja će vam najviše pasati.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-boot-cut-jeans-boots-image10489498

Trapez farmerke

Ovaj kroj farmerki je veom uzan u predelu zadnjice i bedara, a širi se obično od kolena pa prema dole. Najbolje stoje ženama koje imaju malo viškova u predelu bedara i kolena.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photos-jeans-woman-waist-wearing-jeans-weight-loss-stomach-closeup-skinny-healthy-slim-fit-body-image44186248

Skinny

Ovaj kroj farmerica je veoma popularan u poslednjih nekoliko godina, a krojene su tako da pristaju kao helanke, a zbog elastina pomešanog sa teksasom obično su veoma udobne za nošenje.

Najvažnije kad kupujete ovakve farmerke jeste da pazite da im struk nije nizak jer to može uzrokovati da vam spadaju i da zadnjica izgleda vrećasto, a to nikako ne želite.

http://www.dreamstime.com/stock-photos-cheerful-attractive-brunette-phone-posing-white-background-image33030283

Farmerke koje se malo šire pri dnu

Ove farmerke su krojene tako da usko pritsaju u predelu zadnjice, ali su poprilično komotne oko bedara i lagano se šire od polovine potkolenice.

Ova farmerke su prvobitno osmišljene da bi se mogle nositi na čizme tako da lepo padaju preko čizama i da vas ne stežu oko noge, a isto tako ih možete ušuškati u čizmu i tada će izgledati nalik skinny farmerkama.

Farmerke ravnog kroja

Baš kao što im samo ime kaže ove farmerke su potpuno ravne od struka pa sve do stopala. Kad ih kupujete pripazite da nogavice budu blago zaobljene i da nema nikakvih proširenja ili suženja.

Ove farmerke su veoma udobne i svršeno prikrivaju sve što biste želeli prikriti i zato su veoma popularne među novopoečenim majkama, a uz klasične salonke mogu biti i savršen izbor za večernji izlazak.

http://www.dreamstime.com/stock-photography-beautiful-woman-laptop-boyfriend-s-jeans-image26892702

Muške farmerke

Ove farmerke su ove sezone veoma moderne, a poznate su i pod nazivom “boyfriend” farmerke. Mogu biti veoma nezgodne za nošenje i sa njima treba biti oprezan. U struku obično dobro pristaju, ali su poprilično opuštene u predelu zadnjice, a malo su uže u predelu članaka. Ove farmerke bi trebalo da budu nižeg struka i da izgledaju udobno i na neki način šlampavo.

Da biste zadržali chic izled u ovim farmerkama uparite ih sa uskom majčicom, da ne biste izgledali baš previše šlampavo.

Članak
Naslov
Savet za kupovinu savršenih farmerica
Opis
Svaka žena bi u ormaru trebalo da ima par farmerica u kojima izgleda mršavije, u kojima joj zadnjica izgleda privlačno, a noge dugačko. Donosimo vam nekoliko vaoma važnih saveta za kupovinu savršenih farmerica.
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Da li ste ikada davali krv? Pored toga što na ovaj način činite humano delo, možete spasiti nečiji život, vi činite uslugu i za svoje zdravlje. Piši! Širi...