Menu 

Kad dođe sunce, dođe i vreme za malo osveženje izgleda. Ne radi se tu o nekim drastičnim promenama i mejkoverima, nego o sitnicama koje će vas osvežiti da lepše idete uz proleće.

Olovke za oči u boji

Oči su ogledalo duše, glasi stara narodna izreka, zato bi osveženje trebalo prvo baš na njima da se primeti. Kupite olovke za oči u veselim bojama, crnu slobodno spremite u neseser, do jeseni vam neće trebati.

Sjajilo

Ako većinu vremena provodite napolju i u pokretu, na tamne tonove za usne zaboravite. Nabavite sjajila u svetlim i osvežavajućim bojama, koja ćete moći popravljati bez ogledala. I obični balzam će biti sasvim dovoljan.

Nakit

Uz prolećni “autfit” ove sezone nosi se nakit. Slobodno preterajte. Veštački dijamanti, cirkoni, nakit inspirisan orijentom, sve je dozvoljeno. Samo pripazite da vam u tom slučaju garderoba ne bude prešarena i upadljiva, jer, ipak, ne biste hteli da ličite na novogodišnju jelku.

Mirišite na slatko

Ovo proleće nose se parfemi slatkih nota – oni koji u sebi imaju arome voća, jasmina i cedra.

Neka vam i nokti budu IN

Što se tiče lakova za nokte apsolutni „must have“ ovog proleća su pastelne boje. Nebo plava, ljubičasta i roze. Razveselite vaš izgled!

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar