Menu 

Ove “bebice” i životinjice u kutijama šibica su zaista preslatke. Savršena igračkica za vaše mališane.

Možete napraviti mala čudovišta u pelenama ili životinje od kamenčića i staviti ih da “spavaju” u kutije šibica. Ideje smo pronašli na blogovima Mollymoocrafts i Redtedart.

Mala čudovišta

mala cudovista

Za ovu igračku su vam potrebne samo: kutije šibica, komadići tkanine, malo filca i vunica, igla i konac.

Od filca izrežite mala čudovišta kao na slikama, ušijte i napunite vatom. Napravite im i “pelene”, a sve spojite i napravite oči i usta uz pomoć vunice igle i konca. Kutije šibica obložite tkaninom – samo zalepite lepkom, pa su i krevetići za čudovišta spremni. Napravite im i male pokrivače i vaš projektić je gotov.

Uspavane životinjice

mala cudovista 2

Ovu mini farmu pravite samo uz pomoć: kamenčića, komadića filca, lepka, kutija za šibice i plastičnih okica za igračkice.

Pronađite kamenčiće, pljosnte, koji mogu da stanu u kutije za šibice. Kutije ukrasite komadićima filca (samo ih izrežite i zalepite vodeći se fotografijama). Na kamenčiće zalepite oči (možete ih skinuti i sa nekih starih igračkica) i komadiće filca umesto kljuna, ušiju, nosa, …

Jednostavnije ne može. Dopada vam se?

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Saznajte

video

Sećate li se devojčice koja je plakala što se Adam Levin oženio? E, pa ona je imala priliku da upozna “ljubav svog života”. Piši! Širi dalje!