Menu 

Veze na daljinu nisu tako jednostavne kako se na prvu može učiniti. Od “ma, možemo mi to” često dođe do raskida. Ali, to ne mora uvek biti tako.

Neke veze na daljinu mogu da opstanu, ali je potreban veliki trud, pa i snalažljivost. Postoje i razlike između onih parova koji su od početka u takvoj vrsti veze i oni koje je splet okolnosti doveo u takvu situaciju. Kilometri koji ih razdvajaju teško padaju svima. Ako veza nije stabilna javlja se sumnja, nepoverenje, “vaganje” ljubavi i mnoštvo pitanja.

Na kraju se se sve može svesti na to – da li sve ovo vredi? Ipak, ne gubite nadu. Ako je reč o osobi do koje vam je mnogo stalo, postoje načini da preživite period razdvajanja, čak i ako on potraje.

devojka telefon

Vi niste obični

Sve veze su različite, ali vašu ne možete nikako upoređivati sa drugima. Morate izgraditi poverenje i dobro upoznati partnera i raščistiti šta želite, koji su vam ciljevi. Srećom, neke stvari su sa naprednim tehnologijama mnogo lakše. Povezani smo vozovima, avionima, imamo mnoštvo internet mogućnosti. Za ovakvu vezu potrebna je često i dobra organizacija, usklađivanje slobodnog vremena i mnogo volje i truda.

Sumnje

Sa njima ćete morati živeti i prihvatiti ih kao nešto normalno. Ali, ne dopustite da vas izjedaju. Ne možete ni partnera vezati da ne izlazi iz sobe niti ga obavezivati na nemoguće stvari. Teško je da prihvatite da on tamo negde ima mnoštvo prijatelja (i prijateljica) koje vi ne poznajete, ali upamtite da i njega izjedaju iste sumnje. Morate imati na umu da je vama i partneru čak potrebno više druženja, izlazaka, veće društvo. Jer na taj način lakše podnosite razdaljinu i brojanje dana do novog susreta.

devojka telefon 2

Razumevanje

Bitno je i da vi i partner znate u šta ste se upustili i koliko snage i volje imate da iznesete ovakvu vezu i ovaj period hrabro do kraja. Kada se vidite ipak nemojte celo vreme provesti u intimnim momentima (naravno da njih mora biti najviše), ali ako imate neke nedoumice ili neke stvari koje morate raščistiti ne odgađajate ih, jer iz toga se mogu roditi novi problemi.

Ljubomoru sputavajte i ne budite ona osoba koja želi da sve kontroliše. To nikako ne može doneti dobro vašoj vezi. Ako vas krene izjedati ljubomora pozovite partnera, popričajte, organizujte neko iznenađenje, oživite vezu novim idejama.

Dogovor

Naravno, ne možete svaki put kada posumnjate u partnera da remetite njegov plan i svakodnevicu. Kontrola i iznenadne posete i nisu uvek tako dobro rešenje. Mora postojati dogovor oko dana kada ćete se viđati i koliko često. Održavajte vezu živahnom, poverenje na nivou i društveni život aktivnim.

Šta mislite – da li veze na daljinu mogu opstati?

Pročitajte i koje su to Top 3 greške koje žene rade u vezama.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar