Menu 

Ono čega se svi mladi parovi plaše jeste rutina u koju će upasti tokom veze ili braka kao i epitet dosadnog para koji bi im mogli prikačiti prijatelji. Kad sve saberemo i oduzmemo, verujte nam na reč, nema ništa loše u tome da budete dosadan ljubavni par, a evo i zašto.

Naime, nakon turbulentnog perioda traženja “prave” osobe sasvim je normalno da se ušuškate u sigurnost prave veze, ali uvek postoji ono ali “šta ako postanemo previše opušteni, šta ako ne budemo više imali tema za razgovor, šta ako….?” Mi vam donosimo pozitivne strane jedne “dosadne”, ugodne veze, bez trzavica.

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sporazumevate se bez reči. U ovakvim vezama ponekad nije potrebno ništa reći da vaš partner zna kako da se postavi. Ukoliko ste došli kući s posla ljuti i iznervirani, znaće ako ne treba ništa da vas pita, da vas samo zagrli ili skuva čaj. Kada ste u bioskopu nećete morati napominjati šta da vam kupi da grickate. Sve su to sitnice koje ponekad puno znače.

Nema drame. Svađanje i dizanje tenzija za svaku sitnicu nije zabavno, što znači da veza bez drame nikako ne može biti dosadna, već zdrava i za tim nikako ne treba da patite. Sve čemu težimo u odraslom životu jeste mirna luka u kojoj svađa i stres nisu dozvoljeni i niko ne treba da pristane na ništa manje od toga.

Uvek imate izgovor. Ako imate sigurnu vezu uvek imate izgovor da ne odete na neka dešavanja koja vas smaraju. Zovu vas prijatelji ili rodbina na druženje, a vama se ne ide? Uvek možete reći da imate planove, čak i ako ćete ostati kući pod dekicom, ali vam to niko ne može zameriti.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Novi najbolji prijatelj. Iako je pored partnera potrebno imati i prijatelje sa strane, u kom svetlu će vas upoznati on ne poznaje vas niko i zato je on vaš novi najbolji prijatelj koji zna sve vaše mane, probleme sa porodicom i zajednički gradite novi život.

Isto tako nakon nekog vremena prestanete se ustručavati jedno drugog, on zna kako izgledate ujutro bez šminke, zna da ostavljate čarape po celom stanu i da pijete mleko direktno iz tetrapaka i voli vas baš takvu. To po našem mišljenju nikako ne može biti dosadno.

Ono što treba da vas zabrine nakon nekog vremena zajedničkog života jeste ako vam još uvek nije ugodno i ako se još uvek ustručavate i zato umesto da se plašite da postanete dosadan par ka tome treba da težite.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar