Menu 

Sve manje parova želi kičasta i pompezna venčanja. Počinje se više pažnje obraćati na muziku, enterijer, ukrase, … Pogledajte nove, trendi ideje za venčanja.

Buketi

Iz mode lagano izlaze klasični bidermajeri, a mesto se ustupa prirodnom cveću ili kuglama od cveća. Mlade žele da njihovi buketi izgledaju kao da su tek ubrani, što unosi novu dozu romantike, a kugle su sve poželjnije, jer izgledaju kao male torbe.

Koktel bar

Modernizujte venčanje – instalirajte i koktel bar. Biće to idealno mesto za okupljanje mlađih gostiju. To može biti martini ili tekila bar, a neki parovi se, čak, odlučuju i za bezalkoholnu zabavu, sa voćnim šejkovima ili biljnim napicima.

 

 

 

 

Crno-bele fotografije

Možda zahvaljujući Instagramu ili jednostavno zato što izgledaju nekako lepše, crno-bele i retro fotografije su ponovo IN. Možete, čak, od fotografa tražiti da vam napravi vaš mali venčani foto-album inspirisan Instagram retro filterima.

Bez kiča

Previše ružičaste, tila, trakica, balona ispadaju iz igre. Traži se dekoracija sa ukusom, minimalizam, inspiracija u prirodi, male, ali korisne ideje. Posavetujte se sa stručnjacima. Sasvim sigurno želite da izbegnete kič u unesete nove, šik ideje za venačanja.

vencanja2Sa stavom

Mladi se sve manje pokoravaju strogoj tradiciji i žele da svom posebnom danu daju i svoj pečat. Sredina i kompromis između mladenaca i roditelja mora biti pronađen. Roditelji moraju dopustiti deci da unesu deo sebe u događaj. Ipak, je to njihov dan. Mlade vole da dodaju neki detalj haljini i klasici. Puf venčanice su davno ispale iz mode. Danas su IN retro i romantične bele haljine. Muškarci vole da odelu dodaju prsluče, šešir ili tregere.

Kraće liste

Iako se vašim roditeljima ovo neće dopasti, liste gostiju se moraju skraćivati. Intimnija venčanja sa najužom rodbinom i prijateljima su uvek najbolji izbor. Vašar i kič nikom nisu potrebni. Ne opterećujte raspored nepotrebnim detaljima i obavezama. Želite da imate što više vremena za druženje sa gostima i zabavu. (Saznajte kako da osvežite prolećni izgled, šta je IN)

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar