Menu 

Aplikacije mogu biti od velike pomoći u svim segmentima života, a najviše nam pomoći treba kad novi član stigne u kuću. Predstavljamo vam najbolje aplikacije za novopečene roditelje.

Mladim majkama ponekad je potrebno da napismeno vide šta treba da urade, a ove aplikacije će vam pomoći da budete upućeni u svaki problem, neke čak imaju i baterijsku lampu da ne morate paliti svetlo kad noću ustajete nahraniti bebu. Naravno, to ne znači da ćete veći dana provesti tražeći informacije, ipak, imate malu bebu o kojoj morate brinuti, ali ove aplikacije neće vam oduzimati dragoceno vreme, u neke od njih možete ukucati vreme poslednjeg hranjenja i presvlačenja, a informacije možete deliti i sa drugim roditeljima, a u danima kad nam je sve novo veoma su nam bitna iskustva drugih ljudi.

Aplikacije koje morate imati

1. White noise baby, aplikacija koja sadrži mnogo opuštajućih i laganih melodija, koja će vašoj bebi pomoći da zaspe, pored klasične muzike, zvuka automobila u vožnji, u njoj se nalaze čak i zvukovi slični onima koje je beba slušala dok je bila u materici. Ovu aplikaciju naćićete u App Store za svega 0,80 evra.

2. WebMD Baby, ovu aplikaciju podržava iOS i android i odličan je izvor informacija kad je u pitanju zdravlje vaše bebe. Aplikacija sadrži preko 400 članaka, 70 video zapisa i 600 saveta od pedijatara. Roditelji mogu pretraživati informacije na osnovu bebine starosti, a takođe postoji sekcija „baby book“ gde roditelji mogu da beleže raspored spavanja i hranjenja.

3. Total baby, ova aplikacija je posvećena praćenju razvoja bebe, u nju roditelji unose vreme presvlačenja, hranjenja, kupanja, spavanja… pomaže roditeljima da pronađu savršeni raspored za njihovu bebu. Aplikaciju podržava iPhone, iPad i iPod Touch, a košta oko 4 evra.

4. Baby connect, takođe pomaže roditeljima da prate hranjenje, presvlačenje, ali i bebino rspoloženje, lekove i pruža mogućnost čuvanja fotografija. Možete je nabaviti za iPhone ili za android telefone i košta oko 4 evra.

5. CareZone Mobile, je besplatna aplikacija gde ćete dobiti hitne informacije, a pomoću nje možete poslati glasovnu poruku prema više od 100 ljudi u samo jednoj sekundi.

This slideshow requires JavaScript.

Neka vam ove aplikacije budu pomoć, nikako opterećenje, ako imate nedoumice koje vam ove aplikacije ne otklanjaju obratite se vašem pedijatru, neka vas on umiri.

Ovde smo pisali o aplikacijama koje će zabavljati vaše dete za vreme dugog putovanja, a ovde o onima koje će vam pomoći da smršate.

 

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar