Menu 

Ako nemate vremena za odlazak u teretanu zbog posla i brige oko dece onda obavezno treba da pročitate koje su to vežbe koje možete raditi na dečijem igralištu dok se vaše dete igra i vi ga držite na oku.

Više nema nikakvog opravdanja da ne vežbate, evo čak smo za vas pronašli i vežbe koje možete raditi na dečijem igralištu pomoću kojih ćete aktivirati sve grupe mišića, a imate i dobro opravdanje da se ne družite sa ostalim mamama.

vežbanje

Zgibovi. Na dečijem igralištu sigurno postoje penjalice i prečke koje vam mogu poslužiti za zgibove. Jednostavno se uhvatite za šipku koja je iznad vaše glave i podignite bradu što više možete. U isto vreme skupljajte noge u kolenima.

Iskorak. Okrenite leđa toboganu i jednu nogu stavite na tobogan, a drugom iskoračite daleko napred tako da dođete u čučanj. Potkolenica i nadkolenica noge koja je u iskoraku bi trebalo da budu pod uglom od 90 stepeni, a druga noga treba da bude ravna. Vratite se u početni položaj i ponovite 10 puta sa svakom nogom.

Uspravni sklekovi. Pronađite penjalicu i na nju položite dlanove, ruke neka budu ispružene i potpuno se oslonite na ruke pa se spuštajte u sklek baš kao da ste na podu.

Vežbe za noge na ljuljašci. Stanite na ljuljašku i držite se rukama za lanac pa marširajte u mestu tako da visoko podižete kolena.

Trbušnjaci. Ponovno se uhvatite za istu šipku na kojoj ste radili zgibove, ali ovoga puta podižite skupljena kolena, i na taj način vežbajte trbušne mišiće.

Sigurni smo da će vam se već nakon prvog treninga pridružiti i ostale mame.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar