Menu 

Sveće na stolovima su tako romantične i svečane, a ukrašavanje stolova sa njima je postala prava umetnost. I vi možete uneti dašak svečanosti na svoje stolove.

Zašto ne biste za slavu ukrasili stolove svećama koje plutaju u vodi ili koje su stavljene u čašu napunjenu zrncima kafe, lavande ili cimeta. Ne samo da će jednim delom pokupiti dim (ako ima pušača među gostima), već će širiti i predivni miris.

Isto možete uraditi i za predstojeće božićne i novogodišnje praznike. Ideja je mnogo. Mi vam donosimo nekoliko predloga.

1. Dekoracija limunom

svece dekoracija1

Ako nemate mnogo prostora na stolovima ova dekoracija je možda i najbolja za vas. Uske čaše napunite vodom, ubacite dva limuna i na vrh stavite svećicu.

Izvor: StyleMePretty

2. Ples cveća

svece dekoracija2

Cveće ili samo par latica naslonite na čašu, pa zalepite ukrasnom samolepljivom vrpcom. U čašu ubacite sveću i počeće magija i igra svetala.

Izvor: DiyAndCraftsIdeas

3. Mirisni cimet

svece dekoracija3

Za ovaj projekat vam trebaju samo debele bele sveće, štapići cimeta i komadić užeta. Oko sveće poredate štapiće i zavežete užetom. Kada budu gorele miris cimeta će se širiti kućom, a štapići će zaustaviti “suze”.

Izvor: StyleGlow

4. Uronjene u kafu

svece dekoracija4

Pripremite nekoliko ukrasnih keramčikih posudica i pržena zrnca kafe. Sveće samo uronite u posudice sa zrncima i poredajte po stolu. Zapalite kada dođu gosti.

Izvor: RunningWithSpoons

5. Sveća u jabuci

svece dekoracija5

Fotografija vam govori sve. Ne samo da ovi držači za sveće divno izgledaju, nego verujemo da i lepo mirišu.

Izvor: Pinterest

6. Miris lavande

svece dekoracija6

Ako imate viška cvetova lavande možete sveće postaviti na sto i na ovaj način. Naravno, možete koristiti mnogo manje posudice od ovih.

Izvor: Shelterness

7. Jesenja dekoracija

svece dekoracija7

Za ovu posudicu za sveće potrebne su vam drvene štipaljke, očišćena konzerva od tunjevine, ukras od jesenjeg lišća. Štipaljkama “uštinete” konzervu, poredate ih jedne do drugih, povežete komadom užeta i ukrasite žirevima i lišćem.

Izvor: Diy-Enthusiasts

 Pročitajte i

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Eid Collection

    Such a nice and beautiful article. Thanks for sharing this article with us. I really appreciate you for all this.

Napišite komentar

Zdravlje

Domaća supa protiv prehlade, med protiv kašlja, šećer protiv štucanja… Je li i vama baka savetovala slične mere opreza? Piši! Širi dalje!