Menu 

Ove godine vi ste ta koja priprema vaskršnji svečani ručak za celu porodicu i želite ostaviti svoj posebni pečat? Napravite ukrase za vaskršnja jaja i to u obliku zečijih ušiju.

Poenta ovih držača jeste da pred svakog tanjira stavite po jedan držač, u njega stavite jaje i zakačite ceduljicu sa imenom onoga kome je namenjen. Ideju smo pronašli na By stephanie Lynn blogu i učinila nam se kao više nego simpatičan znak pažnje za vaše goste. Jednostavno je i nema razloga da se ne probate.

Sve što vam je potrebno jeste šablon i komadi debljeg filca u sivoj ili nekoj drugoj boji koju vi želite, a biće vam potrebna i akrilna boja.

Za početak od komada belog papira izrežite šablon, kako je prikazano na fotografiji, a dužinu papira izmerite tako da može obuhvatiti plastično jaje. Otprilike dužine 15, a visine oko 3 centimetra.

šablon

Nakon što ste napravili šablon, po njemu izrezujte i deblji filc baš kako prema šablonu, a unutrašnjost zečijih ušiju obojite akrilnom roza ili bojom breskve  kao što je prikazano na fotografijama.

šablon2

Kad se boja osušila, obmotajte uši oko plastičnih jaja i zalepite krajeve. Na svaki držač stavite malu ceduljicu sa imenom i poslažite ih pored tanjira.

uši

Zar nije preslatka ideja?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Štitna žlezda u obliku leptira se nalazi u vratu odmah ispod Adamove jabučice i ona je na neki način odgovorna za količinu energije koju imate i brzinu vašeg metaboliizma. Ona takođe podstiče gene koji kontrolišu...