Menu 

Ako imate problema sa suvom kosom i ispucalim krajevima mi imamo super jednostavan tretman za ispucale krajeve za koji vam nije potrebna poseta ekskluzivnim salonima niti mnogo novaca. Čitajte dalje…

Na Deligtedmomma blogu pronašli smo više nego jednostavan tretman koji će vam pomoći da vam kosa za kratko vreme  izgleda zdravo, svilenkasto i hidrirano. Lindsay sa ovog bloga kaže da je promenu uočila već nakon trećeg tretmana.

Potrebni sastojci:

ispucali krajevi

  • Organsko devičansko kokosovo ulje
  • 2 kapi ulja peperminta

Uputstvo za korištenje:

Uzmite kašiku kokosovog ulja i pomešajte sa uljem od peprminta pa dobijenu mešavinu dobro utrljajte u suvu kosu, od korena do vrhova.

Ako vam je kosa dugačka skupite je u punđu, pokrijte kosu kapom za tuširanje ili čistim ručnikom i čekajte najmanje pola sata.

Nakon pola sata dobro operite kosu šamponom tako da uklonite svo kokosovo ulje iz kose, stavite regenerator i sušite na standardni način.

Već nakon prvog puta bićete iznenađeni izgledom vaše kose.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ljudi sa slabom cirkulacijom, ali i nedostakom gvožđa često, posebno, zimi imaju problem sa hladnim stopalima. Evo kako da to olakšate i konačno zagrejete noge. Piši! Širi dalje!