Menu 

Ako ste jedna od onih osoba koje ceo život imaju problema sa kožom lica, posebno tokom ovih hladnijih dana, onda će vas ovaj tekst sigurno obradovati. Mi vam danas donosimo recept za sjajnu kremu za čišćenje osetljive kože lica koju možete napraviti sami.

U stvari više je reč o samom načinu i nezi lica nego o samom proizvodu, ali sigurni smo da ćete uz ove savete oporaviti svoju kožu i zaboraviti na iritacije, crvenilo i isušivanje.

Ako ste isprobali sve proizvode koje su vam tokom godina preporučivali, ali vaša koža je jednostavno previše osetljiva čak i na one proizvode koji su namenjeni bebama, onda obavezno isprobajte ovaj postupak.

12193378355_7337204d49_z

Od proizvoda će vam biti potrebna kašika nekog blagog dečijeg tečnog sapuna koji je napravljen od organskih namirnica, koji ne sadrži mirise ni hemikalije. Biće vam potreban i jedan listić aloe vere iz koga ste istisnuli oko ½ kašike gela te nekoliko kapi jojobinog ulja.

Postupak

Dva puta dnevno lice temeljno operite mešavinom dečijeg sapuna i aloe vera gela, a nakon toga lice isperite mlakom vodom da uklonite sve tragove sapuna i gela. Nakon toga, celo lice hidratizujte gelom aloe vere, pa nanesite i nekoliko kapi ulja jojobe i lagano utrljajte prstima u lice.

2586436025_eac127e013_z

Rezultate ćete primetiti nakon gotovo prvog puta korištenja ovih proizvoda, a što budete više istrajni to će koža biti sve lepša i lepša. Koža se više neće perutati, neće biti iritacija i crvenila.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar