Menu 

Mišići koji se nalaze ispod kože lica doprinose mladolikom izgledu naše kože i dok proizvode koje obično koristimo utiču samo na samu strukturu kože, masaža lica pomaže da svi ti mišići ostanu vitalni, a to je veoma važno ako što duže želite zadržati mladoliki izgled kože.

Dobra stvar je što na masažu lica ne morate nužno odlaziti kod profesionalca već si je možete priuštiti sami u sopstvenom domu, a mi vam otkrivamo i neke veoma važne tehnike.

5105913190_3760ac9467_z

Kada čistite lice umesto da se koristite samo vrhovima prstiju pokušajte uključiti cele dlanove. Čistite lice velikim, kružnim pokretima, a pritisak slobodno može biti nešto jači.

Pored prstiju možete koristiti i posebne rolere za masažu lica koji se mogu kupiti u svim drogerijama. Ovi roleri veoma dobro stimuliišu važne akupunkturne tačke na licu i time podižu i zatežu kožu lica.

Sonični aplikatori. Pored rolera možete nabaviti i sonične aplikatore za čišćenje i masažu lica, nešto su skuplji, ali to je sigurno investicija koja će vam se vremenom isplatiti.

Uz sve ove aparte važno je da koristite i odgovarajuće gelove i kreme za umivanje da se koža tokom masaže ne bi dodatno iziritirala.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar