Menu 

Jedan od čestih „problema“ koji muče roditelje sa malom decom za vreme sezone godišnjih odmora, jeste kako klince zabaviti za vreme dugotrajne vožnje ili leta avionom. Rešenje su aplikacije!

U eri pametnih telefon i tableta ovo više i ne bi trebalo da bude veliki problem. Jednostavno pre puta odaberite aplikacije, koje bi se vašem detetu najviše svidele, skinite ih i pazite da baterije budu napunjene.

Mi vam predlažemo neke od najzanimljivijih aplikacija.

Alfred je aplikacija za malo stariju decu, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja destinacije na koju putujete. Alfred je robot koji vam postavlja pitanja i na osnovu odgovora vam predlaže najbolja mesta i destinacije. Ovo može biti zabava za celu porodicu.

iLuv Drawing Animals je aplikacija pomoću koje deca uče crtati omiljene životinje, a ima ih preko 40. Jednostavno treba da prate smernice i glasovne instrukcije da bi nacrtali životinju po izboru. Zabavno zar ne?

Igra memorije je uvek zabavna posebno kad deca treba da spajaju slike, koje su na neki način povezane, a ne identične. Match it up aplikacija deci daje upravo tu mogućnost. Sjajna stvar kod ove aplikacije jeste što je možete prilagoditi starosti deteta.

Miki Maus je omiljeni lik iz crtaća većine klinaca širom sveta, zato i ne čudi što je baš on glavni lik jedne od najpopularnijih aplikacija. Reč je o Mickey Mouse Club House Road Rally Appisode aplikaciji u kojoj Miki „razgovara“ sa decom, postavlja im pitanja i vodi ih kroz razne zabavne igrice.

Stivi patak je pače koje želi da pliva sa velikim patkama, ali mu to ne dopuštaju dok ne nauči koje su to sve opasnosti koje se kriju u vodi, a sve to u aplikaciji Stewie the Duck Learns to Swim. Kroz ovu igru klinci će se zabaviti i ujedno učiti.

putovanje

Popularni vozić Tomas vašoj deci takođe pruža zabavu tokom putovanja i to kroz bojenje i pazle u aplikaciji Thomas and Friends Engine Activities.

Iskoristite vaše tablete i pametne telefone na pravi način, da vam putovanje prođe bez pitanja „jesmo li stigli“ na svakih pet minuta.

Kako vi zabavljate decu tokom putovanja?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar