Menu 

Nekada su hulahopke bile dobra privremena zamena za nastradali remen na autu. Danas su im žene našle još mnogo dobrih primena.

Par najlonki može da traje i do dva meseca, pre nego se poderu. Ali, ne bacajte ih odmah. Upotrebite ih na jedan od ovih načina.

najlonkeSprečite zemlju da ispada iz saksija. Pre nego napunite saksije zemljom stavite na dno komadić najlonki. One će propuštati vodu, a zadržavati zemlju. (Naravno, izbegavajte one najgušće najlonke).

Prašina i prljavština se nakupljaju ispod frižidera i nameštaja. Da bi ste ih najlakše pokupili i očistili taj dio kuće, stavite hulahopke preko metle i na taj način jednostavno pokupite prljavštinu i kuglice prašine.

Ukoliko ste izgubili naušnicu ili kontaktno sočivo, nataknite dio štramplica preko cevi usisivača i lako ćete pronaći izgubljenu sitnicu.

Uštedite na kuglicama od vate. Umesto njih za skidanje laka za nokte koristite stare poderane najlonke. Uz malo odstranjivača laka i kuglice, koju ste napravili od hulakopki za čas ćete rešiti problem.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. amadea bašić

    U najlon čarapu stavite razne osušene biljkeu kombinaciji koju najviše volite – kamilica, metvica, korica limuna, naranče (naravno iz ekološkog uzgoja), štapić cimeta, majčina dušica(timijan), komadiće sapuna, dobro zavežite i pustite da voda za kupanje teče preko vašeg mirisnog zamotuljka. Uživajte!

Napišite komentar