Menu 

Hitno vam je potreban novi nakit, a vi nemate vremena za kupovinu? Pronjuškajte po stanu i pogledajte šta bi se moglo iskoristiti.

Naša današnja ideja je potekla sa „uradi sam“ bloga koji se zove “Creme de la craft“, a našu pažnju je privukla iz više razloga. Jedan od razloga je što vam za realizaciju ne treba više od pet minuta vremena i nikakav poseban alat. Sve što vam je potrebno sigurno ima svaki dom i zato krenite u akciju napravite ove sjajne narukvice od stare žičane vešalice za garderobu.

narukvica

Sve što vam treba jeste vešalica, stara tkanina i klešta za rezanje žice.

Odrežite komad žice dovoljan da vam stane oko ruke, zatim ga uvijte u krug, a krajeve lagano zapetljajte jedan oko drugog da se narukvica ne bi raspetljala.

Kad ste oblikovali žicu uzmite parče tkanine koje ste isekli na tanke trake . Na delu gde ste upetljali žicu zavežite traku u čvor oko žice i obmotavajte tkaninu duž celog kruga, gusto.

narukvica2

Kad ste došli do čvora zavežite tkaninu, napravite šik mašnicu i vaša narukvica je spremna.

Ako nemate žičane vešalice poslužiće bilo kakva malko deblja, ali lako savitljiva žica.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Nekad su one najkorisnije stvari i saveti više nego prosti i jednostavni. Upravo takvi su ovi koje ćemo vam dati za očuvanje zdravlja zuba. Prosto k’o pasulj, a veoma efektno. Piši!