Menu 

U poslednje vreme u svetu su veoma popularni kruzeri koji ljubiteljima hrane pružaju jedinstveno iskustvo za učenje i isprobavanje raznih svetskih delicija.

Kompanija  Oceania Cruises osmislila je jednu vrstu škole kuvanja na brodu.

Ono što ove kruzere čini veoma popularnim jeste prilika da doživite fenomenalnu hranu. Bilo da je poslužena ili prikazana na velikim ekranima, tokom 24 sata dnevno postoji nešto što bi privuklo i najizbirljivija nepca.

Oceania Cruises je kulinarsko iskustvo podigla na sasvim novi nivo, time što omogućava putnicima da nauče mnoge kulinarske trikove od nekih najostvarenijih svetskih chefova i profesora. Oni su osmislili 25 Culinary Discovery Tours, često vođenu od strane Kathryn E. Kelly, glavnog chefa i direktora  kulinarskog centra Bon Appétit. Ovaj kulinarski centar je samo jedno od mnogih luksuznih iskustava na novom brodu Riviera i njenoj “sestri” po imenu Marina.

Tokom ove ture možete naučiti kako pripremiti i prezentovati hranu svake luke u kojoj pristanete, posetićete i kupovati na lokalnim pijacama sa timom chefova koji će vas naučiti kako da odaberete najbolje namirnice, prepoznate koje su najsvežije i proširite horizonte probajući lokalne specijalitete.

Oni koji bi radije probavali nego spremali, svakako neće biti izostavljeni. Na oba broda Riviera i Marina nalazi se La Reserve, koji nudi gurmanske večere od sedam sledova, divno složenih sa starim vinima. Ova sala koja prima maksimalno 24 gosta pruža zaista jedinstveno gurmansko iskustvo i intimnu atmosferu.

Bilo da ste pravi gurmani ili foodie, Oceania cruises predstaviće vam sve kuhinje sveta, dok će vas tetošiti na mnogo načina.  A tim veoma talentovanih kuvara  će vam osigurati nova znanja i veštine kojima ćete se moći hvaliti porodici i prijateljima.

This slideshow requires JavaScript.

 

To je najbolji suvenir koji možete poneti sa jednog putovanja.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Bez obzira na to kako se osećate, koliko energije imate i da li vam je život baš tamo gde bi vi želeli da bude, bolest uvek može nenadano da se pojavi...