Menu 

 

Imate li u ladici sa vašim kuhinjskim priborom nož sa sečenje pizze koji uglavnom čami, neiskorišten? Mi vam donosimo nekoliko dobrih saveta kako sve možete koristiti ovaj nož, a koji naravno ne uključuje rezanje pizze.

Nož za rezanje pizze može biti veoma korisna alatka ako naravno znate kako da je koristite na pravi način. Evo šta sve možete rezati ovim nožem.

Sendviči. Ako imate manju decu koja ne vole koru na sendviču, nju ćete mnogo lakše odseći rezačem za pizzu nego standardnim nožem. Isto tako, sendvič pomoću njega možete izrezati na manje komade bez da nadev „pobegne“.

Brownies. Ove čokoladne kolače ili bilo koji drugi biskvit ćete puno brže, lakše i sa manje nereda iseći pomoću rezača za pizzu nego pomoću noža. Verujte nam na reč.

Rezanci i njoke. Ako pripremate domaće rezance ili njoke obavezno ih režite rezačem za pizzu, videćete koliko je praktičnije i lakše.

Zelena salata. Ako vam je potrebna sitno naseckana zelena salata za tortilje ili hamburgere lako ćete je naseckati nožem za sečenje pizze.

3733847651_d0b3b4f546_z

Fondan, prhko testo. Ako volite da pravite kolače i pite, ovaj nože će vam biti od velike pomoći posebn za sečenje fondana i prhkog testa za pizzu.

Palačinke, tortilje vafle. Svojim mališanima ćete ove divne poslastice iseći na male komade mnogo lakše pomoću sekača za pizzu nego pomoću običnog noža.

Začinsko bilje. Jeste li ikad pokušali seckati začinsko bilje nožem za pizzu? Probajte, praktičnije je , ali i mnogo zabavnije.

Povrće. Šargarepu, celer i papriku baburu za vašu čorbicu sledeći put naseckajte p0omoću ovog sekača.

Karamele. Domaće karamele su veoma lepljive i „pipkave“ za rezanje i zato ih nasecite nožem za pizzu, olakšaće vam.

Postoji li još neki način na koji vikoristite ovu alatku, a koji mi nismo naveli?

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar