Menu 

Ormarići u vašem kupatilu kriju mnogo sitnica koje vam mogu koristiti za puno više toga nego što ih trenutno koristite. Otkrijte kako sve možete upotrebiti proizvode, koje krije vaše kupatilo.

Baby ulje

Pored toga što je veoma dobro i za vašu i za bebinu kožu, ulje za bebe možete koristiti na više načina. Pomoću njega ćete lako otkloniti boju sa kože tako što ćete jednostavno utrljavati ulje na mesto gde je boja kapnula.

Ako vam se omiljena ogrlica zamrsila, u zapetljano mesto utrljajte malo baby ulja a zatim ga sa špenadlom lagano otpetljajte.

Da biste olakšali skidanje flastera sa rane koja je uveliko zacelila, krajeve jednostavno namažite uljem i povucite. Obećavamo, neće boleti.

upotrebite proizvode iz kupatila

By: Greg M

Zubni konac

Zubni konac vam može poslužiti umesto kukice, da sliku okačite na zid pošto je veoma izdržljiv, a može poslužiti i kao ukras za jelku ako na njega nanižete kokice.

Zubni konac bez voska i ukusa savršeno će poslužiti da njime presečete kore za tortu napola, precizno, jednostavno i lako.

Štapići za čišćenje ušiju

Pomoću štapića za uši možete nanositi boju na sitne oštećene delove zida ili nameštaja, možete ih koristiti da očistite mesta gde se telefoni priključe na punjenje, jer prljavština može da smanji kvalitet punjenja telefona. Ako su vam četkice za šminku propale kao sjajnu zamenu iskoristite upravo štapiće za uši.

Saznajte i “6 novih načina da upotrebite odstranjivač laka za nokte”.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar