Menu 

Trebaju vam štrample sa šljokicama? Nema ih u prodaji? Skupe su? Nema problema – napravite ih sami.

Neće biti dugotrajne kao one što kupite u radnji, ali izgledaće fenomenalno. I to je ono što vam treba. Turorijal smo pronašli na blogu Moustachic.

Treba vam lepak u spreju za fotografije, papire, ilustracije i plastiku (u ovom tutorijalu je korišćen 3M photo mount lepak, koji postoji i kod nas u prodaji, važno je da je sporosušeći). Uz to kupite obične najlonke boje kože i srebrne šljokice.

štrample sa šljokicama

Na radnu površinu stavite komad papira, položite ravno štramplice i poprskajte ih sa malo lepka (obe nogavice) i odmah pospite šljokicama. Ostavite samo par sekundi da lepak “uhvati” šljokice i odmah zavucite ruke u nogavice da ih razdvojite da se ne bi zalepile. Izvucite ruke i ponavljajte proces. Pazite samo da ne preterujete sa lepkom odjednom. Radite postepeno.

štrample sa šljokicama

Najbolje bi bilo da obesite štramplice na vešalicu da vise da bi se nogavice sušile razdvojene. Ostavite par sati da se u potpunosti osuše, ali najbolje preko noći.

Pročitajte i kako da .

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Zorica Pavlovic

    Šta su štrample?

Napišite komentar

Zdravlje

Ekolozi se već godinama bore protiv distrubucije flaširane vode i to ne samo iz ekoloških razloga. Plastičnih flaša se treba čuvati, posebno ako su dugo bile izložene suncu. Piši! Širi dalje!