Menu 

Ako vaše prozore želite ukrasiti zimskim i prazničnim motivima onda obavezno napravite ove divne pahulje koje se veoma lako peru.

Da biste napravili pahulje možete koristiti onaj kupovni sprej za prozore, ali treba da znate da se on poprilično teško skida i što se tiče nas “uradi sam” opcija je uvek bolja opcija. Tutorijal smo pronašli na Fabartdiy blogu.

Potreban materijal:

  • Bela pasta za zube
  • Posuda sa vodom
  • Sunđer
  • Sprej flašica napunjena vodom
  • Šabloni u obliku pahulja

pahulje

Na papiru nacrtajte velike snežne pahulje i isecite šablon makazama. U manju posdu sipajte pastu za zube ba je razredite da dobijete gustu pastu. Pahulju od papira stavite u podudu s vodom i pritisnite je na prozor. Suvom krpom obrišite vodu koja se cedi sa pahulje.

Nakon toga poprskajte prozor sa vodom pomoću sprej flašice, umočite sunđer u mešavinu vode i paste za zube pa premazujte preko pahulje. Sačekajte nekoliko minuta da se pasta osuši, skinite šablon i nastavite dalje dok ne ukrasite čitav prozor.

Sviđa nam se
Autor
Kako da napravite pahulje na prozorima
Datum
Ime
Pahulje od papira i paste za zube
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Miša

    Sjajna ideja za ukrasavanje prozora. :) Pored novogodisnje jelke, ukrasnih detalja na stolovima i policama, kao i neizbeznih lampica, ovo je jos jedan lep detalj za ukrasavalje nase stolarije.

Napišite komentar