Menu 

Trudni ste po prvi put i znate da će to vaše roditelje dovesti do ludila od sreće? Evo jedne sjajne ideje kako da svojim roditeljima saopštite da će postati baka i deda.

Chesea sa bloga Two twenty one odakle smo ovu ideju preuzeli kaže da nije mogla ni da zamisli da svojim i roditeljima svoga supruga jednostavno kaže da će dobiti unuče i zato je osmislila zabavan način i što je najbolje snimila reakciju budućih baba i dedova te je postavila na YouTube.

Uzmite obične bele šolje za čaj i na njima markerom napišite „baka“, „deda“, „tetka“ u zavisnosti šta će bebi biti osoba kojoj objavljujete srećnu vest, a ispod „počasne titule“ napišite i malu slatku porukicu ili mesec u kom bi beba trebalo da se rodi.

Šoljice ostavite preko noći da se marker osuši, a sutradan ih stavite u hladnu rernu i uključite rernu na 175C, kad rerna dostigne željenu temperaturu ugasite rernu i ostavite šoljice da se u potpunosti ohlade, to može potrajati i nekoliko sati. Napomenite one kojima šoljice poklanjate da ih peru isključivo na ruke, nikako u mašini za pranje suđa.

šoljice2

U šoljice možete staviti i neke sitne poklončiće zapakovane u lep ukrasni papir, a zatim sve zajedno zapakujte, stavite mašnu i poklonite vašim najmilijima najlepši poklon.

I ne zaboravite snimiti njihovu reakciju! Pogledajte kako je reagovala porodica od Chelsea i njenog supruga na vest da će dobiti bebu.

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar