Menu 

Poželeli ste da dovedete ribu u vaš stan? Naravno, mislimo na kućnog ljubimca. Pročitajte uputstva kako da napravite mini akvarijum u okviru za slike. Biće to “živa umetnost”.

Uputstva i fotografije smo pronašli na blogu GlitternGlue, a za ovaj projekat vam je potrebno: pravougaoni akvarijum, okvir za slike, dvostrana traka za montažu (snažna traka za pričvršćivanje predmeta; možete je kupiti u mnogim marketima za uređenje doma), kamenčići i akvarijumski dekor (po želji).

Uklonite pozadinu okvira i na sam okvir nanesite dvostranu traku. (Okvir bi trebao biti iste veličine kao i akvarijum. Takođe, vaza u obliku pravougaonika, koju možete pronaći, takođe, u marketima za uređenje doma, može poslužiti kao akvarijum, ali pazite da je dovoljno duboka i široka da ribica ima mesta za plivanje).

akvarijumPovežite okvir i vazu, pa ga ukrasite kamenčićima i drugim dekorom za ribice (samo pazite da ne preterate). Akvarijum sa okvirom stavite na najpogodnije, vidljivo mesto, uspite vodu i ubacite ribicu.

Upamtite, to nije slika, pa, zato ne zaboravite da hranite vašu ribicu i da joj čistite vodu redovno.

Pročitajte i kako da Napravite igračku brodić od otpadaka.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar