Menu 

I vašim macama je potrebno samo njihovo mesto za odmaranje, gde ih niko neće ometati. Napravite im kućicu od pokvarenog monitora. Evo i kako.

Ako negde imate onaj stari masivni monitor koji vam samo kupi prašinu, možda bi bilo dobro da ga iskoristite i napravite kućicu za vašu macu ljubimicu. Tutorijal smo pronašli na Instructables sajtu, a postavio ga je korisnik po nickom AlpineButerfly.

Sve što vam je potrebno za ovaj projekat jeste monitor, šrafcigeri, klešta, zaštitne rukavice, boje, jastuče,…

rastavljanje

Sve što treba da uradite jeste da monitor polegnete na zemlju sa ekranom prema dole, s tim da ste na pod stavili čaršaf ili deku da ne bi pukao. Otvorite kutiju monitora i izvadite monitor, poskidajte sve žice, šarafe i metalne delove tako da vam ostane samo plastični okvir. Ako mislite da niste u stanju sami ovo da npravite pozovite nekog druga koji se malo bolje razume u te stvari.

monitor2

Kad ste monitor očistili i ostala je samo plastika, ponovno ga sastavite, a ostale delove bacite na mesta predviđena za otpad takve vrste. Kutiju dobro operite i krenite na finalni deo – ukrašavanje.

monitor

Dno kutije obložite novinskim papirom, a kutiju zatim obojite i unutra umetnte jastuče, koje ste sašili posebno prema dimenzijama kutije ili ste ga kupili.

Sigurni smo da će vaša maca uživati.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar