Menu 

Lana del Rej je jedna od trenutno najpopularnijih pevačica i zato ne čudi da mnoge devojke slede njen stil. Lana je vratila cvetne rajfove i ukrase u modu. Zato se i vi okitite tako ovog leta.

Ukoliko idete na neki letnji festival, specijalnu proslavu, događaj, romantični piknik ili jednostavno želite da osvežite svoj letnji izgled obavezno nabavite cvetne ukrase za kosu ili rajf. Možete ih i sami napraviti. Čak i od svežeg cveća.

By: blur95

By: blur95

Nabavite cveće (sveže ili veštačko, svileno), žicu, traku za kosu, vrpcu ili rajf, lepilo i(ili) lepljivu traku za cveće.

Cveće poredajte na rajf ili traku i zalepite ih lepilom ili pričvrstite lepljivom trakom (sa njom možete oblepiti i rajf da bi ste dobili pravi cvetni aranžman). Umetno cveće možete kupiti, ali i sami napraviti od različitih materijala. Ukoliko pravite ukras za kosu od žice, nabavite malo deblju i obavijte je, recimo, zelenom lepljivom trakom, pa onda lepite cvetove. (Više ideja možete pronaći u galeriji)

Ovi ukrasi se odlično uklapaju uz retro, hipi ili festivalski stil odevanja. Uz to odlični su i za one koji neguju boho stil. (OVDE pročitajte kako da napravite hit punđu “krofnicu”)

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Dečija astma je poprilično čest i neugodan problem kako za dete tako i za roditelje. Jedna od najbitnijih stvari jeste da naučite živeti sa njom, saznate sve što bi vam moglo...