Menu 

Ako želite sebi da olakšate neke stvari onda bi u kupatilu trebalo da imate sitnice koje će vam u tome pomoći. Mi vam otkrivamo neke predmete koje već danas treba da kupite za svoje kupatilo, ako već niste.

Eterično ulje lavande ili tamjana. Ako često sebi priuštite opuštajuću kupku onda obavezno u kupatilu uvek imajte flašicu eteričnog ulja tamjana ili lavande koji imaju zaista blagotvorno i umirujuće delovanje na ceo organizam. Nakapajte nekoliko kapi u vodu, dodajte malo gorke soli i opustite se.

Kukuruzni skrob. Možda vam se čini kao namirnica kojoj mesto nikako nije u kupatilo, ali verujte nam na reč zaista će vam biti od pomoći onih dana kad jednostavno niste u stanju da perete kosu. U tom slučaju koristite skrob umesto suvog šampona, pospite malo na teme glave i utrljajte prstima tako da se ne vidi beli prah a skrob će upiti višak masnoće i kosa će izgledatičistije.

24144220781_2304b9a0d6_z

Soda bikarbona. Sodu morate imati u kupatilu iz više razloga. Možete je sipati u kadu tokom kupanja, njome možete prati zube, a možete i čsititi sanitarije.

Ulje kokosa i jojobe. Ove dve prirodne vrste ulja možete koristiti za hidrataciju kože, ali i kao maske za kosu. Kokosovo ulje nanesite na suvu kosu, držite preko noći i ujutro isperite, dok ulje jojobe može poslužiti kao sjajna alternativa proizvodima za negu kože.

2123099811_ebbebf21ef_z

Kape za tuširanje. Kao što sigurno znate pranje kose na svakodnevnoj bazi nikako nije dobro za zdravlje vaše kose i zato obavezno kupite kape za tuširanje da ne močite kosu baš tokom svakog tuširanja.

Rukavice za piling. Nisu skupe, a veoma su korisne. Pomoću njih ćete bez većih problema ukloniti mrtve stanice sa kože i to bez skupocenih proizvoda. Samo pazite da ne preterujete sa pilingom, jednom – dva puta nedeljno će biti sasvim dovojno.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar