Menu 

Ako želite ovog Uskrsa da obradujete klince posebnim poklonom odaberite ovaj paketić – zečeve punjene bombonama.

Ovi zečevi, za koje smo ideju pronašli na blogu Livelaughrowe punjeni su posebnim mekanim materijalom, ali mi predlažemo nešto bolje – napunite ih bombonima i mini čokoladnim jajima za specijalni vaskršnji poklončić.

Potreban materijal:

  • Komad tkanine po želji
  • Igla i konac
  • Komadići tkanine u boji ili ukrasne trakice
  • Crni konac (ili dugmići) za oči
  • Bombone, čokolade i drugi sitni slatkiši

punjeni zecevi 2

Od taknine izrežite po dva komada (za dva zeca) kao na fotografijama – sa ušima. Jedan deo taknine ukrasite tako što ćete zecu napraviti lice. Umesto očiju ušijte dva “x-a” (ili prišijte po dva dugmića), na mesto nosa zalepite ili prišijte sitni trokutić i pričvrstite mašnicu (koju ste napravili od trakice) ispod nosa ili na uvetu.

punjeni zecevi 3

Sada spojite dva komada tkanine iglom i koncem (nije potrebno da porubljujete tkaninu niti da je izvratite). Na dnu glave ostavite otvor za slatkiše. Ubacite što više slatkiša, a da bi zečevi izgledali pufnasti možete sa slatkišima ubaciti i malo vate. Otvor ili ušijte ili napravite mali džep, koji će deca moći otvoriti da bi izvadila slatkiše.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mononukleoza poznata je i pod imenom “bolest poljupca”, a obično je uzrokuje Epstin-Bar virus. Danas vam otkrivamo kako da prepoznate i lečite mononukleozu. Piši! Širi dalje!