Menu 

Na korak smo od vremena kada će nam za izlazak iz kuće biti potrebna sva topla oprema koja uključuje kape, šalove i naravno rukavice. Pogledajte sjajnu ideju kako da od čarapa napravite rukavice bez prstiju.

Iz dana u dan nas sve više i više iznenađuju jednostavne, a opet više nego korisne ideje koje pronalazimo među internet prostranstvima. Tako smo naišli na blog koji vodi mlada Hannah, a koji je prepun kreativnih dosetki, a zove se We lived happily ever after. Ona nam je pokazala kako da na veoma jednostavan način čarape pretvorimo u rukavice.

Od materijala su vam potrebne čarape, igla, malo konca, makaze i komadić filca za ukras.

carape1

Položite čarapu na ravnu površinu, a na čarapu stavite ruku, neka vam palac bude tamo gde bi trebalo da stoji peta i jednostavno skrojite rukavicu po obliku svoje ruke. Izrežite viškove i rukavica-čarapa je spremna za sledeći korak.

carape2

Skrojene rukavice izvrnite na krivu stranu, napravite mali rub, na mestu za palac i za ostale prste, označite gde bi trebalo da stoji pregrada i uz pomoć igle i konca sve ušijte.

carape3

Na samom kraju od komadića filca izrežite srce ili neki drugi oblik i ukrasite svoje rukavice.

carape4

Zar nije odlična ideja?

Piši!
Širi dalje!
3 komentara
  1. Lele

    Super

  2. Valentina Kovacka

    Odlicna idea

  3. Svetlana Bukovac

    Malo luckasto,ali nije lose …:)

Napišite komentar

Zdravlje

Nema ništa bolje nego kada moderna medicina potvrdi ono što pobornici ajurvedske medicine tvrde vekovima. Jedan od takvih primera je vezan za namirnicu gi (ghee) o kojoj ćemo danas...