Menu 

Decembar nam je pred vratima, a svi dobro znamo da se u decembru otvara sezona darivanja. Ove godine poklone za drage osobe upakujte na poseban način, a samo jedan u nizu predloga koje ćemo vam doneti jeste da zapakujete poklon u ogromnu mašnu.

U ovu ogromnu mašnu možete zapakovati više malih poklona što će ga učiniti još zanimljivijim, a njime ćete obradovati najviše devojčice koje su po pitanju poklona možda nešto zahtevnije od dečaka. Ideju smo pronašli na Ohhappyday blogu.

Potreban materijal:

  • Ukrasni papir
  • Makaze
  • Selotejp
  • Mali poklončići

Sve što treba da uradite jeste da uzmete veći komad ukrasng papira i od njega na način kako je prikazan na fotografijama napravite zatvoreni pravougaonik u koji ste stavili mnoštvo malih poklončića.

mašna

Pazite da pokloni ne budu na sredini pravougaonika nego sa strana.

mašna2

Kada ste paketić zatvorili i zalepili vereme je da oblikujete mašnu i to veoma jednostavno. Paket u obliku parvougaonika jednostavno skupite po sredini pa uvežite trakom koju ste odsekli od ukrasnog papira, zalepite selotejpom i vaša mašna je spremna.

Zar nije jednostavno?

Sviđa nam se
Autor
Zapakujte poklon u ogromnu mašnu
Datum
Ime
Pokon u obliku mašne
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Izraz “hrana za utehu” svima je dobro poznat, svi imamo zalogajčiće kojima se okrećemo kad bi nam možda potrebniji bio zagrljaj. Nešto što će nas podsetiti na toplinu doma, mamu, baku. Nekima je...