Menu 

Danas je 8. mart, a vi još niste smislili poklon za ženu, majku, baku? Ovaj kapkejk buket je baš idealan, zar ne?

kapkejksi buket 4

http://postris.com/popular-pin/103175/1/repins/30/0/

Na Pinterestu i pojedinim forumima pronašli smo mnoštvo ideja, a prvi korak je da napravite kapkejkse u papirnim korpicama i ukrasite ih filom u vidu latica ruža.

Recepte za kapkejkse ćete pronaći u tekstovima – Kapkejksi sa šampanjcem i Kapkejksi sa ukusom prazničnog punča, a kako da napravite ruže, tačnije latice uz pomoć fila u tekstu Ljubičasti kapkejksi sa lavandom.

Fil može biti standardni (recepte imate u tekstu Kreme za kolače od čokolade i cimeta), a potrebno je samo da dodate boju za hranu po želji – crvenu, ružičastu, ljubičastu, …

Kada ste pripremili kapkejkse i fil, pređite na dekorisanje.

Kapkejk buket broj 1

Za ovaj buket vam trebaju: plastične čaše, heftalica ili lepak i pladanj. Čaše spojite heftalicom zbijajući ih jedne uz druge. Postavite ih na pladanj.

kapkejksi buket 3

http://www.pinterest.com/pin/36028865740606517/

Napravite kapkejkse, namestite ih u čaše, pa ih ukrasite filom u vidu latica. Između čaša možete staviti komadiće belog ili zelenog krep papira – da biste dobili lišće.

Kapkejk buket broj 2

kapkejksi buket 1

http://www.pinterest.com/pin/219691288045405286/

Za ovu verziju vam treba kugla od stiropora i čačkalice. Kuglu umestite u okruglu posudu, pa ispecite kapkejkse. Umestite ih zbadajući ih uz pomoč čačkalica, pa ih ukrasite filom u vidu latica. Slatko, zar ne?

Recept
Ime Recepta
Poklon za 8. mart u zadnji čas
Objavljen
Vreme Pripreme
Vreme Kuvanja
Ukupno Vreme
Rangirano
4 Based on 29 Review(s)
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ekcem je zaista neugodno kožno obolenje koje se kod većine ljudi pogoršava zimi zbog suvog vazduha, temperaturnih promena, grijanja. Da biste ublažili simptome ekcema pokušajte sami napraviti potpuno prirodnu kremu koja će vam zaista...