Menu 

Ako volite netaknutu prirodu, zanimaju vas autohtone životinjske vrste i domaći proizvodi onda je park prirode Zasavica pravo mesto za vas.

Zasavica je smeštena na području između južne Vojvodine i severne Mačve, na teritorijama opština sremske Mitrovice i Bogatića. Kroz ovaj rezervat površine 1825 hektara prolazi rečica Zasavica, a netaknuta priroda pružila je utočište mnogim biljnim i životinjskim vrstama. Sa svojim pejzažima, narodnim obeležjima, kulturno-istorijskim spomenicima, Zasavica je jedinstvena turistička celina.

Ovde ćete doživeti posebne trenutke, jer će vam pored raznih aktivnost koje nudi biti i dočaran duh i život davnih vremena.

Da li ćete se odlučiti na višednevni boravak u kampu ili na jednodevni istraživački izlet sasvim je svejedno, jer u Zasavici postoje različiti obrazovni i turistički programi. Odmor, relaksacija, plovidba brodom, sportski ribolov retke biljne i životinjske vrste, pa čak i fotosafari…Ukratko, sve vas ovo čeka ako posetite ovaj jedinstveni park prirode.

Ako volite kampovanje Zasavica je odgovor, jer se u sklopu rezervata nalazi auto kamp, koji kampere snabdeva vodom i strujom, a u sklopu kampa nalaze se i zajedničke prostorije gde se priređuju roštilji, kuvaju kotlići. Obezbeđen je i sanitarni čvor kao i velika kuhinja.

This slideshow requires JavaScript.

Auto kamp Zasavica zaradio je čak tri zvezdice.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Mamama je teško gledati kako se njihovi mališani muče sa zubićima. Stalno bi nešto grickali. Napravite im ukusne keksiće za zubiće. Piši! Širi dalje!