Menu 

Vitamin B17 se nalazi u nekim semenkama i košticama i veruje se da može pobediti rak, ali i održati vitalnost organizma i produžiti život.


Zvuči kao priča iz filma naučne fantastike? Možda, ali značajan broj naučnika se bavio ovom temom. Zanimljivo je da je B17, poznat i kao laetril, pokazao 100-postotnu učinkovitost kada je u pitanju preventiva od raka, dok neki naučnici veruju da može i pobediti rak.

Priča o vitaminu B17

Ova priča je još uvek na margini i mnogo je debata, jer je vitamin B17 otkriven tek 1830., a tek 1950. mu je posvećena veća pažnja. Čudno je, međutim, da je vrlo malo opsežnih istraživanja laetrila, posebno kada se uzmu u obzir potvrde da bi se on mogao ozbiljno iskoristiti kao lek protiv raka.

Ipak, mnoštvo je onih koji veruju da je i ovde uključena priča o farmako mafiji, te da gotovo nikome nije u interesu da sabotira proizvodnju skupocenih lekova, koji se koriste u borbi protiv kancera.

Ovom temom se najviše bavio doktor Ernst Krebs. Pleme Hunci, koji žive na Himalajima su bili vitalni i u svojim 90-tim, prosek godina im je bio visok i do dolaska savremene civilizacije nisu obolevali od raka. Tajna je, veruje Krebs, u tome što su oni unosili mnogo vitamina B17 – jeli su koštice kajsija, breskvi, trešanja, višanja, … Njihove žene su čak mlele te koštice i mesile ih u brašno.

Najbolji izvori vitamina B17 su: jezgra gorkog badema i koštice kajsije i breskve.

Zanimljivo je istaći da laetril iz semenki kajsije pomaže i kod visokog krvnog pritiska, umanjuje bol povezanu sa artritisom i revitalizuje organizam, koji se tako lakše bori protiv infekcija, prehlada i gripe.

Kako iskoristiti semenke i koštice?

Naučnici su utvrdili da određene sirove semenke i koštice u potpunosti sprečavaju nastanak raka i u većini slučajeva mogu da ubiju ćelije raka.

Ljudi, koji su se bavili ovom temom tvrde da ako neko jede 7 koštica kajsija dnevno (ne suvih, nego svežih, samlevenih) nikada neće dobiti rak, kao što osobe koje jedu 1 narandžu dnevno ne mogu dobiti skorbut ili oni koji konzumiraju vitamine uz grupe B su sigurni od pelagre.

Ukoliko je rak u ranom ili srednjem stadijumu, neki naučnici veruju da ga možete pobediti u potpunosti sa laetrilom, a ako je u pitanju kasni stadijum možete produžiti život značajno, mnogo bolje nego hemoterapijama.

Jedite jabuke sa košticama (bar 3 dnevno), koštice kajsije (ali i ostalog pomenutog voća, koje sadrži B17) možete naći u bio šopovima (mada suvo, ali ipak korisno). Najbolje bi bilo da izvadite sveže semenke iz jezgra i da ih sameljete, a pošto mogu biti gorke, jedite ih sa malo meda i, recimo, kokosovog brašna (7 semenki na dan vam, kako tvrde naučnici, garantuje sa gotovo 100-postotnom sigurnošću, da ćete se zaštiti od raka). Naravno, počnite sa manjim dozama (1 do 2), držite se podalje od šećera, kofeina i belog brašna, jedite više sirove hrane, čitajte etikete, a možete i uzimati tablete vitamina B17. Unosite mnogo vitamina C i pijte dosta vode.

Pročitajte i tekstove: Rak – lečenje terapijom Rudolfa Brojsa, Rak – lečenje terapijom Lajnusa Polinga  i “Napadnite” rak biljem.

Piši!
Širi dalje!

4 komentara
 1. Vladimir

  Sve informacije o B17 (leatril) su tacne ali izostaje veoma vazno upozorenje: ako preterate sa doziranjem, posledice mogu biti veoma ozbiljne! Osnovni sastojak koji “ubija” rak a nalazi se u semenkama jer CIJANID – smrtonosni otrov!!!!
  Veoma pazljivo sa doziranjem

  Pozdrav,
  Vladimir

 2. Oxboard Kopen Goedkoop

  In the compacted form of a motto footwear lessened towards (Om crazy ksha mother {la|los angeles|l .

 3. smart hoverboard for sale

  It is best to always experience eating routine right from different foods, thus, this diet ought not to be available to basically fruit and veggies.

 4. hoverboard Belgium

  Sven: Typically the completely impressive problem is remarkable.

Napišite komentar

Zdravlje

Pileća supa je sinonim za lek protiv prehlade, a naše mame i bake smatraju da je to univerzalni lek za sve jer su nas uvek terale da je jedemo u što većim količinama. Danas...