Menu 

Koračamo lagano i još malo pa smo na pola puta. Ušli smo u peti dan “Mršavite sa nama” programa i danas govorimo o voću.

mršaviteVoće će, takođe, biti glavno u tanjiru za današnju večeru, pa ćemo zato više govoriti o dejstvima određenog voća i pokušati da vam olakšamo izbor – šta da stavite u tanjir, ali i kako da razveselite dan sa zdravim šejkovima, koji će vam pomoći da mršavite.

Od voća su vam na prvom mestu: jabuke, narandže, kruške i maline. Kruške vam mogu pomoći u borbi sa osećajem gladi, jer sadrže dosta vode i odličan su izvor vlakana, pa vas drže sitim. Ukoliko se osećate izmorenim, da biste podigli raspoloženje probajte sa avkoadom. On ima mononezasićene masti i podiže vam energiju. I jagode vam mogu mnogo pomoći. Recimo, izmiksajte punu šaku svežih jagoda i dodajte ih ledenom zelenom čaju.

Pazite na dobre kombinacije. Recimo, jabuka je bogata vlaknima, ali ne i vitaminom C, ali ako joj dodate narandže i jagode, dobićete potrebnu dozu. Kombinujte i bobičasto voće sa bananom ili krušku sa breskvom, ananasom i dinjom. Mršavite zdravo.

Doručak: Sveža narendana mrkva sa malo čistog limunovog soka

Ručak: 400 gr kuhane ribe (ili pečene na malo ulja), čaša čistog soka od paradajza

Večera: sveže voće (tanjir voća ili šejkovi). Pogledajte recepte za 5 zdravih šejkova. Ukoliko vam ovo nije dovoljno za večeru, danas možete pojesti i još malo ribe i svežu kupus salatu.

Mršavite sa nama – Vežbe

Pre vežbanja pojedite malo grožđica, one važe za najbolju užinu kada se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Da li ste spremni da danas još malo pojačamo vežbe? Možete probati trik sa peškirom. Donosimo vam video sa detaljnim uputstvima. Ove vežbe radite 15-tak minuta, ali, naravno, ukoliko osetite da ne možete izdržati tempo, usporite ili skratite vreme. Razbijamo monotoniju i pokušavamo nešto novo. Vežbe nisu komplikovane. Pijte dovoljno tečnosti. Uključite i zdravu limunadu, ledeni zeleni čaj i pustite dobru muziku, neku koja vas pokreće.

This slideshow requires JavaScript.

Piši!
Širi dalje!
1 komentar
  1. Aleksandar

    Clean 9 program je osmišljen da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela kako bi se osećali lakše i imali više energije. Za svega devet dana možete se početi osećati tanje i zdravije uz pomoć plana upotrebe dodataka ishrani, zdrave ishrane i recepata za šejk koje je lako pratiti!

Napišite komentar