Menu 

Crvena boja karmina je u poslednje vreme ultra popularna, ali da biste ga iskoristili na najbolji mogući način pročitajte koje to trikove imamo za vas.

Crveni karmin je apsolutni klasik kad je u pitanju kozmetika i u onim danima kada ne želite nositi puno šminke na licu, da biste privukli pažnju dovoljno je da usne namažete crvenim karminom. Kvalitetni karmini nisu ni malo jeftini i zato je veoma važno znati da ih možete koristiti na više načina, posebno taj u crvenoj nijansi koji je ovih dana više nego popularan.

karmin2

Pretvorite karmin u svetliju nijansu. Da biste dobili blago crvenu boju na usnama, savršenu za radni dan, jednostavno prstom pređite preko karmina, zatim boju lagano utapkajte na usne dok ne dobijete svetlu crvenu nijansu koja će vašim usnama dati potpuno prirodan izgled.

Pretvorite karmin u sjajilo. Vaš jarko crveni karmin za čas posla možete pretvoriti u sjajilo za usne takođe svetlije nijanse i to na sledeći način. Usne prvo namažite labelom, grožđanom ili bezbojnim sjajilom, a zatim lagano premažite usne crvenim karminom. Ova kombinacija je sjajna za hladne i vetrovite dane jer će vašim usnama pored zavodljivog izgleda dati i potrebnu hidrataciju.

Za satenski izgled usana. Ovo je ono najednostavnije, ako vam je karmin kremaste teksture. Jednostavno ga lagano nanesite na usne, po mogućnosti ne razmazujte i nikako ne crtajte rub olovkom. To će usnama dati onaj satenski pomalo retro izgled.

Za mat nijansu. D biste dobili onu crvenu mat nijansu koja je sada takođe u trendu ne treba da kupujete poseban karmin, već uz male trikove to možete napraviti sa onim koji već imate. Nanesite karmin na usne, a zatim na njih lagano prislonite papirnatu maramicu pa na usne nanesite tanak sloj bebi pudera. Ponovite postupak još jednom da boja bude izraženija. Na ovaj način karmin će vam trajati gotovo čitav dan.

karmin3

Karmin kao rumenilo. Ako ne znate koju nijansu rumenila da upotrebite uz karmin koji nosite onda jednostavno iskoristite isti taj karmin umesto rumenila. Nanesite malo karmina na vrhove prstiju zatim nežno utapkajte na jagodice i razmažite baš kao što biste i pravo rumenilo. Na ovaj način bićete sigurni da vam se boja rumenila i karmina slaže.

Sviđa nam se
Autor
Iskoristite jednu nijansu karmina na pet različith načina
Datum
Ime
Jedan karmin na pet različitih načina
Stars
5
Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar