Menu 

Ne treba baš svaki put da uključujete peglu da biste se rešili mrskih nabora na garderobi, mi vam donosimo nekoliko trikova koji će vam pomoći da “ispeglate” odeću bez pegle.

Ove trikove isprobali su mnogi koji mrze peglanje širom planete i kunu se u njihovu delotvornost i zato ih obavezno probajte.

http://www.dreamstime.com/stock-images-wrinkled-male-white-laundered-shirt-hanger-see-my-other-works-portfolio-image31100234

Čudotvorna para. Nemojte trošiti dragoceno vreme ujutro kad ustanete na peglanje. Sve što treba da uradite jeste da okačite košulju ili pogužvanu majicu u kupatilo dok se tuširate toplom vodom, a para će odraditi sav posao umesto vas.

Koristite sušilicu za veš. Sušilica za veš ne služi samo za sušenje. Ujutro čim ustanete stavite garderobu u sušilicu zajedno sa vlažnom čarapom ili krpom i nakon 15 minuta neće biti pogužvana.

Napravite sredstvo za ispravljanje nabora. Sve što treba da uradite jeste da napunite sprej flašicu sa flaširanom vodom dodate dve kašike omekšivača i dve kašike izopropil alkohola dobro promešate i jednostavno našpricate pogužvani komad garderobe.

Pomoć vlažnog peškira. Ako ste zaboravili košulju okačiti u kupatilo dok ste se tuširali, a nemate vremena za peglanje, jednostavno položite košulju na vlažan peškir i lagano pritiskajte košulju da se nabori isprave.

http://www.dreamstime.com/stock-images-hair-dryer-business-man-holding-image34675144

Fen za kosu. Malo veće nabore možete ispraviti tako što ćete garderobu sušiti fenom za kosu. Namestite na vruć vazduh i odmaknite fen oko 5 centimetara od garderobe i sušite dok se nebori ne isprave.

Voda. Verovali ili ne voda vam može pomoći da ispravite garderobu. Smočite vrhve prstiju i vlažnim prstima prelazite preko nabora dok se ne isprave. Pazite samo da ne koristite previše vode jer bi se garderoba mogla još više pogužvati.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar