Menu 

Letovanje u Turskoj nabaciće vam koji kilogram viška, ali ako odlučite da odmarate u Nemačkoj, možda ćete smršati, tvrde britanski istraživači. Plaže evropskih letovališta privlače turiste iz svih krajeva sveta, ali posetioci Grčke, Kipra i Turske mogu i da se ugoje tokom letovanja.

“Uzrok gojenja na odmoru najčešće se krije u preterivanju u lokalnim specijalitetima i alkoholu, kao i manjku kretanja”, piše ”Dejli mejl”.

Prema rečima istraživača, države u kojima ćete “doterati” liniju su Nemačka, Kanada i Irska, čija je ponuda u potpunosti različita od one u kojoj možete uživati prilikom posete mediteranskim zemljama.

Svaki peti turista smrša tokom odmora, a to najčeše pođe za rukom onima koji odluče da posvete slobodne dane rekreaciji.

Za više od polovine turista koji smršaju tokom putovanja presudno je plivanje i pešačenje, a mnogima pomaže i zdrava ishrana.

Nije mali broj turista koji shvate da nisu zadovoljni sopstvenom kilažom tek kada stignu na plažu i uporede se sa ostalim turistima.

Mondo.rs

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Ove godine smo na onu pravu zimu čekali malo duže nego obično, ali ona nam je stigla u svom punom sjaju i sad treba malo da pripazimo na režim ishrane. Otkrivamo vam...