Menu 

Letovanje u Turskoj nabaciće vam koji kilogram viška, ali ako odlučite da odmarate u Nemačkoj, možda ćete smršati, tvrde britanski istraživači. Plaže evropskih letovališta privlače turiste iz svih krajeva sveta, ali posetioci Grčke, Kipra i Turske mogu i da se ugoje tokom letovanja.

“Uzrok gojenja na odmoru najčešće se krije u preterivanju u lokalnim specijalitetima i alkoholu, kao i manjku kretanja”, piše ”Dejli mejl”.

Prema rečima istraživača, države u kojima ćete “doterati” liniju su Nemačka, Kanada i Irska, čija je ponuda u potpunosti različita od one u kojoj možete uživati prilikom posete mediteranskim zemljama.

Svaki peti turista smrša tokom odmora, a to najčeše pođe za rukom onima koji odluče da posvete slobodne dane rekreaciji.

Za više od polovine turista koji smršaju tokom putovanja presudno je plivanje i pešačenje, a mnogima pomaže i zdrava ishrana.

Nije mali broj turista koji shvate da nisu zadovoljni sopstvenom kilažom tek kada stignu na plažu i uporede se sa ostalim turistima.

Mondo.rs

 

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar

Zdravlje

Koliko ste puta od vašeg lekara čuli da bi trebalo da uzimate više vitamina D, onog kojeg dobijamo od sunčevih zraka? Mi vam donosimo sjajan savet koji će vam pomoći da tokom...