Menu 

Jeste li se ikada zapitali koja je razlika između dijete i zdravog plana ishrane? Šta mislite može li naziv uticati na vaš uspeh kad je u pitanju mršavljenje? Donosimo vam odgovore.

Stručnjaci kažu da način na koji koristite ove dve riječi može imati veliki uticaj na vaš uspeh, oni pak savetuju da reč dijeta uopšte ne treba da koristite već samo zdravi plan ishrane. Kakve sve to ima veze pitate se? Dijeta je riječ koju svi povezujemo sa restrikcijom, zabranama i na neki način mučenjem samog sebe. Većina ljud čim se spomene dijeta pomisle upravo na to i automatski im se budi želja na kršenje pravila.

Kad je u pitanju zdrav način ishrane to zvuči kao nešto dugoročno, blaže, nešto što radimo ne samo da bismo smršali već da bismo se osećali bolje u sopstvenom telu.

15818547385_755a654b0c_o

Isti je slučaj i ako intenzivni fitnes trening zamenite nekim blagim izrazom koji vas podseća na nešto lako i jednostavno. Možda vam sve ovo na prvu nema nikakvog smisla, ali mi vas izazivamo da pokušate i sigurni smo da ćete veoma brzo promeniti mišljenje.

Mi u većini slučajeva ni ne znamo koliko koristimo negativne riječi i kako one zapravo utiču na nas. Da vam damo jednostavn primer: kad je u pitanju hrana koju ne smete da jedete reč “ne smem” zamenite sa reči “neću”. Što znači, kad vas neko ponudi sa kolačima nemojte odgovoriti da ne smete već da nećete, istog trenutka će vam se u glavi promeniti percepcija prema hrani i prema celom dijetalnom planu. Shavtićete da vama niko ništa ne brani već da ste vi svesno odlučiti da nećete pojesti taj kolač

Pokušajte, ništa vas ne košta.

Piši!
Širi dalje!

1 komentar
  1. Aloe_Vera_Zvezdara Aloe_Vera_Zvezdara

    Clean 9 je program koji je pre svega namenjen za Detoksikaciju tj. kao detoksikacioni program koji će vam pomoći da započnete svoj put ka zdravlju i željenim oblinama.
    Sa ovim programom, dokazano je u praksi, može se smanjiti čak i do 4 cm u obima stim što je za osobe koje imaju potrebu za većim skidanjem kilaže i regulisanja masnoća neophodno je da nakon korišćenje C9 paketa nastave sa korišćenjem paketa F.I.T. 1

Napišite komentar