Menu 

Da biste pokrenuli sve mišiće u vašem telu nije vam potrebno više od šest jednostavnih vežbica koje bez problema možete odraditi i u vašem domu, a od pomoćnih sredstava će vam biti potrebna dva manja tega.

Svaku vežbu treba da radite jedan minut, zatim odmah prelazite na drugu vežbu i tako dok ne završite svih šest. Nakon toga dmarajte dva minuta, pa krenite sa novim krugom vežbi. Trebalo bi da odradite tri seta.

Burpees

6928298968_3bd927fb4d_z

Stanite uspravno, čučnite i ruke položite na pod, zatim noge izbacite prema nazad tako da dođete u položaj skleka, spustite se dole. Nakon toga ponovno privucite noge u čučanj, ispravite se i skočite u vis.

Čučnjevi

U svaku ruku uzmite po jedan teg, držite ih u visini ramena i spuštajte se u standardni čučanj, kad  ispravite noge, tegove podignite vidoko iznad glave pa se vratite u prvobitni položaj.

Penjanje

Stanite u visoki plank, dlanovi su vam na podu, ruke ravne, noge ispružene održavate se na prstima. Savijte desnu nogu u kolenu i provucite je ispod, sve do leve strane tela tako da vam desno koleno dođe do levog lakta. Vratite nogu u početni položaj pa naizmenično izvodite vežbu sa obe noge.

Izdržaj sa tegovima

Stanite u položaj klasičnog izdražaja, ali u rukama držite tegove i na njih se oslanjajte. Jedna teg povlačite prema gore tako da vam dođe u visinu grudnog koša. Vratite u početni položaj pa ponovite sa drugom rukom.

Čučnjevi sa medicinkom

Stavite ispred sebe medicinku, spustite se u čučanj, uzmite loptu zatim se ispravite podignite loptu visoko iznad glave, skočite i vratite se u početni položaj.

6441874183_89577f9225_z

Iskorak u stranu

Ovo je modifikovana verzija iskoraka unazad. Stanite ispravno sa obe ruke pridržavajte jedan teg sa obe ruke u visini grudnog koša zatim napravite iskorak unazad jednom nogom ali tako da idete skroz u stranu, dalje od suprotne pete. Vratite se u početni položaj pa ponavljajte naizmenično sa drugom nogom.

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar