Menu 

Imate slobodan vikend? Zašto ne biste bili kreativni? Preporodiće vas malo „uradi sam“ trikova. Uključite prijatelje i porodicu i napravite malu radionicu.

Porodično stablo ne mora nužno da bude veliko i da uključuje mnogo istraživanja. Možete napraviti i vaše mini stablo, na čijim granama će stajati najuži članovi porodice. Sve možete napraviti od starog papira, otpadaka i jednog rama za sliku. (Ideju ćete pronaći u galeriji)

ukrase za domVeseli prolećni kolaž napravite da vam krasi hodnik. Neka dočekuje goste. Uzmite šareni papir i izrežite od njega oblike (ptičice, zečeve, mačke) i nalepite na beli papir i uokvirite. (Pogledajte kako da napravite uskršnje korpice)

Podmetače od tkanine nije teško napraviti. Samo izrežite tanke trakice od različitih materijala, uzmite po tri komada i pletite pletenice. Umotavajte ih u krug da bi ste napravili podmetač. Ušijte, da bi ste ih sastavili.

Niko ne voli plastično cveće, ali male papirne čarolije su druga priča. Napravite od papira ružice i listove, obložite vazu (ili običnu teglu) ukrasnim papirom i dobili ste cveće koje nikada ne vene.

Iskoriste ovo vreme reckanja i lepljenja da bi ste konačno sredili svoju knjigu recepata. Prepišite recepte, ukrasite knjižicu, nalepite cvetove, male slike šerpica, viljuškica i drugih kuhinjskih detalja, koje možete pronaći u starim magazinima. Biće vam lepše kuhati uz šaroliku sveščicu.

Foto: bhg.com

Piši!
Širi dalje!

Napišite komentar